2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043963 بازدید | 684352 پست
جدی؟ چطوری حساب میکنین؟ منم 15 اردیبهشت انتقال داشتم یعنی الان چند هفتمه؟ 

منم ١٥ اردي بهشت انتقالم بود، ١٥ خرداد وقت داده براي سونو بنظرم زود نرو استرسش بيشتره

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ١٥ اردي بهشت انتقالم بود، ١٥ خرداد وقت داده براي سونو بنظرم زود نرو استرسش بيشتره

آخه 15 و 16 خرداد تعطیله 13 و 14 هم پنجشنبه و جمعه هست بعد دیگه میره برای 17 ام، برای من که هر 12 ساعت یک بار یه آمپول پروژسترون میزنم خودش 8 تا آمپول اضافه میشه

من ١٤ اسفند انتقال دادم ٢٧ اسفند رفتم دكتر ساكو ديد حساب كرد گفت ٣ هفته و ٦ روزته فرداييش كه ميشد ١٤ ...

چیکا جون سونو ان  تی رفتی قل ها یه اندازه بودن؟برای من یه اندازه ان تقریبا.خودم با حساب اون چیزی دکتر میگفت ۱۱ هفته و ۷ روز بودم اما سونو گفت ۱۲ هفته و سه روز 

تاریخ زایمان هم زده ۱۰ آذر 

قرص لتروزل و آمپول زیرجلدی ستروناکس داد بهم

انشاءالله زودتر خوب شی عزیزم، پریود که شی تمام این عوارض هایپری از بین می ره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون عزیزم فدات ایشالا هممون 🤲 کدوم مرکز هستن این‌دکترا ؟ مامن؟

نه عزیزم اسرافیلی مطبه که بیمارستان عرفان میره. انصاری پور هم که مطب ولی ابن سینا عمل کاراشو انجام میده.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه عزیزم اسرافیلی مطبه که بیمارستان عرفان میره. انصاری پور هم که مطب ولی ابن سینا عمل کاراشو انجام م ...

عزیزم رفتی پیششون بعد نظرتو بهم بگو 😘دنبال دکتر خوبم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم چرا ابن سینا نمیرید؟ از کدوم دکتر ناراضی بودین؟ 

حقیقتا خیلیا ابن سینا مامان شدن ولی من دیگه نمیخوام برم از روند کاریشون تا حدودی راضیم منظمه ولی من دکترم طرازی بود و اصلا مرکز تشریف نداشت هر دفعه هی پاست میداد پزشک جایگزین، دارو دادنشم فقط براساس داروخونه ابن سیناس هر چی اونجا داشته باشه بهت میندازن. بعد اینقد تند تند ویزیت میکنن دقیقا دوبار واسه خودم دکتر طرازی یادش رفت آزمایش و قرصمو بنویسه برام. خلاصه نه به این خاطر که منفی شدما میگم بده ولی خیلیا نظرشون همینه. دیگه انشالله میرم مطب 

سلام بچه ها من اومدم اورولژ جواب همسرم نشون دادم .هورمون تستسترون پایین بود.میگه برو غدد.کسی این مشکل داشت.داروچی مصرف کردین؟بنظرتون برم غدد؟برای میکرو تاثیری داره؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم رفتی پیششون بعد نظرتو بهم بگو 😘دنبال دکتر خوبم 

چشم حتما بچه ها سه یا چهارتاشون پیش اسرافیلی با اولین بار باردار شدن عزیزم. من به احتمال ۹۰ درصد برم پیش ایشون.

انشالله ممنونم. میرم دکتر که اگه لازمه واسه کیست آندمتریوزم نیاز به آمپول یا ال دی باشه بده وگرنه بل ...

کیست شکلاتی داری؟؟چن سانتع؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
2810