2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044016 بازدید | 684354 پست
انشالله هر دومون به زودی مادر میشیم حتما حتما شانستو امتحان کن سنی نداری دختر

قربونت عزیزم به امیدخدا

من تا جایی که تخمدونام فولیکول داشته باشه میرم جلو ایشالا😁

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
فكر كنم رو تخمك اهدايي بيزنس خوبي دارن چون بقيه جاها بالاي ٤٤ سال رو ميگن اهدايي اما مام به ٣٩ ساله ...

عزیزم منم ۳۰ سالمه تهران مام نرفتم مطب یه دکتری میرفتم به من گفتن تخمک اهدایی در صورتی که حتی یبارم دارو مصرف نکرده بودم منم دیگه پیششون نرفتم و خداروشکر الان با تخمک خودم باردارم به حرفشون گوش نکن بعضی دکترا در درجه اول پول براشون مهمه و وجدانشون خواب

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه شروع سیکلم رفتم شهرستان که دکترم گفت اینطوری سختته برو پیش خانم دکتر راستگو همونجا برات ای و ...

مرسی ندا جون ازاینکه راهنمایی کردی ممنونم  .ان شاء الله بسلامتی کنجدت رو بغل بگیری

فكر كنم رو تخمك اهدايي بيزنس خوبي دارن چون بقيه جاها بالاي ٤٤ سال رو ميگن اهدايي اما مام به ٣٩ ساله ...

آره اصلا بعید نیست.

آخه سنم فاکتور مهمیه، من تا قبل اینکه بخوام اقدام به بارداری کنم خوش و خرم بودم و اصلا برام بالارفتن سن مهم نبود. از وقتی پام تو این مطبها باز شده روزی نبوده که حس کنم سن بالایی دارم و کاش زودتر اقدام می کردم. البته من زودتر هم بچه نمی خواستم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مرسی ندا جون ازاینکه راهنمایی کردی ممنونم  .ان شاء الله بسلامتی کنجدت رو بغل بگیری

قربونت برم گلم تعریف دکتر نصر تو مام زیاد شنیدم پیش هرکی میری بهش با تموم وجود ایمان داشته باش اول خدا و بعد تبحر دکتر.انشالله خیلی زود جواب مثبت میگیری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اگر تصمیمتون این شد که با دکتر نصر انتقال بدی باید پریود که شدی به دکتر علیرضایی بگی که برات تنظیم ک ...

من بعد انتقال منفی پریود شدم اینماه آخرای خرداد پریود میشم قرار بود از روز اولش استرادیول رو شروع کنم یعنی قبل استرادیول ال دی میده؟ من خیلی با ال دی مشکل دارم حالمو بد میکنه😅

در اندک من تویی فراوان یارب..
بله😊 انشاالله این ذوق وشوق برای شما دوستای خوبمم خیلی زود اتفاق بیفته😍حتما به یاد همتون هستم نازی ...

باشه عزیز دلم میخونم.انشاالله به خوشی زایمان کنی و نی نی رو سالم بغل بگیری

توکل بخدا ایشالا جواب صبوریتومیده خدا...فقط سریع شروع نکن ی دوماهی ب خودت استراحت بده دارو تقویتی بخ ...

انشالله ممنونم. میرم دکتر که اگه لازمه واسه کیست آندمتریوزم نیاز به آمپول یا ال دی باشه بده وگرنه بلافاصله واسه پانکچر نمیرم حداقل یه ماه میذارم بگذره. ویتامین هم که دوباره هم خودم هم همسرم دوباره شروع میکنیم انشالله. مرسی که گفتی گلم. روغن سیاهدونه هم میزنم قبلا فقط موقعه پری میزدم پس کلا میزنم😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

من ٣٣ سالمه هنوز ،بهمن ٣٤ سالم ميشه ماما كه بالا سرم بود گفت تخمك اهدايي بودي البته أخلاق دكتر نصر ستودنيه دكتر با ارامش اينطور نديده بودم روزي ١٠٠ نَفَر انتقال ميداد عي خيالش نبود كلي روحيه ميده با جنين شناس  ولي اصلا به استراحت اعتقاد نداره فورا بلند شديم خودمون روي تخت انتقال ، ديگه بقيه اش با خداست مثبت شدن 

همسرم سالم هستش

خوب خداروشکر مشکل خانمها خیلی راحتر قابل حله و به دارو راحتر جواب میدن برخلاف آقایون که اکثرا دارو تاثیر خیلی زیادی روی مشکلشون نمیزاره

در اندک من تویی فراوان یارب..
2810