2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044348 بازدید | 684380 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااي بالاخره شانسي زدم رمزم درست در اومد چه حال عجيبي داشتم با اون اكانت😩

خداروشکر🥰😅

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
هم براي اسپرم خوبه و هم براي افزايش پذيرش  رحم موثره

عه کاش می‌پرسیدم از دکترم ممنون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام به همه، بچه هایی که مثبت شدین هنوز درد پریودی و کمر درد گاهی دارین؟ من هفته سوم انتقال هستم و ه ...

بله عزيزم من هنوزم گاهي دارم مخصوصا زياد سرپا باشم يا ماشين بشينم

خداياشكرت....❤️ 
خانم ها به نظرتون برای تخمک کشی و انتقال جنین دکتر چقدر تاثیر داره؟

دکتر که دکتره، والا برای من اونی که آمپولامو میزد قبل اینکه مثبت بشم بهم گف هر کی اینجا برای این کار اومده مثبت شده یعنی از اون روز انقدرررر من به خودم امیدوار شدم که حساب نداشت، ما که توی این شرایطیم یه حرف یه برخورد چه مثبت چه منفی خیلی روی موفقیتمون تاثیر میذاره

خوبم الحمدالله فداتشم من جديدا سردرد ميگرنيم خيلي اذيتم ميكنه هروقتم دچارش ميشم حالم به شدت بد ميشه ...

شاید سردردت هم به خاطر معده هست.نگران نباش.فشار خون نداری خداروشکر

@sarvesahi    

@نازنینnazi    

@سیلویا 

بچه ها زنگ زدم این داروهارو پیدا کردم میخوام بگم واسم بفرستن

ولی چون تا حالا استفاده نکردم نمیدونم روزی چندتا بخورم حتما واسه برند خاصی رو باید بگیرم

ال آرژنین بسته ش ۵۰ تایی بود چند بسته بگیرم؟

کیوتن بسته ش ۶۰ تایی بود اینو چند بسته بگیرم؟هم خارجیشو داشت هم ایرانی

امگا ۳ برندای مختلف داشت ایرانی و خارجی شما کدومش رو میخورین

سیلویا رو صدا میکنین نتونستم من

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد