2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
دارو داد گفت طبیعی انشالله میشی فعلا نرو آی وی اف شماها سر در میارین تو رو خدا موندم چیکار کنم

خوب اگر دکتر نظرش اینه که طبیعی اقدام کنی .پس همین کار رو انجام بده .انشالله که نیاز به آی وی اف پیدا نمیکنی 

تهرانی ؟دکترت کیه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت اینکه یه هفته به انتقال قطع کردین چی بود؟ من ضخامت9b_c نوشته برام دکتر گفت خونرسانی ضعیفه وبهتر ...

نمي دونم پروتكلش اينطوريه كه بايد قطع بشه يك هفته قبل انتقال و دوباره يك هفته بعد شروع بشه البته من دو تا قرص مي خوردم

عزیزم پردنیزولون رو به من که مشکل ایمنی و تیرویید ندارم هم میدن یا نه مثلا بدون مشورت با دکتر هم میش ...

واقعيتش من نمي تونم به شما توصيه كنم ولي اگه خودم بودم و دكتر قبول نمي كرد بده بازم ميخوردم سر خود و پروتكل  ي مصرفش براي كسانيكه مشكل ايمني ندارن اين هستش 👇 

https://tumj.tums.ac.ir/browse.php?a_id=6571&sid=1&slc_lang=fa

عزيزم قبل انتقال من ميگفتين ال ارژنين هم خوب كاري كردين براي انتقال تا اونم ميخوردم بچه ها اينجا فقط ...

فرتيل سي ام مقدار ال ارژنينش كمه ٧٥٠ ميلي گرمه ، من ميخوردم به دكتر هم گفتم  گفت مشكلي نداره چون خونرساني را تقويت ميكنه و پذيرش رحم را زياد ميكنه 

عزيزم قبل انتقال من ميگفتين ال ارژنين هم خوبه براي انتقال تا اونم ميخوردم بچه ها اينجا فقط ...

من از اول فروردين ال ارژنين را شروع كردم انتقالم ١٨ ارديبهشت بود ، روز انتقال دكتر بهم گفت اندومترم عاليه من تخت اخر بودم يك ساعت و نيم تو اتاق انتقال موندم و نمي اومدن من و ببرن و ١٠-١٥ تا انتقال ديدم تو مدتي كه تو اتاق انتقال بودم و فقط دكتر به من گفت كه اندومترت خيلي خوبه كه خدا رو شكر نتيجه هم داد

سیلویا جون فرتیل سی ام ال کارنتین نداره ؟ شما هر دو رو قبل انتقال مصرف کردید ؟

فرتيل سي ام ، ال كارنتين نداره و  ٧٥٠ ميلي گرم ال ارژنين داره كه كمه من جداگانه هم مصرف ميكردم

ال كارنتين را مصرف نكردم ولي قصد داشتم اگه منفي شدم اون را بخورم براي افزايش پذيرش رحم 

عزیزم توروخدا اونام صفر بودن چجوری باردار شدن

میگفتن خیلی ضعیفه امید نداشتن کلا اینم ویتامین آیی و سلنیوم و ویتامین ث داده و کلا ویتامین هارو که تو فرتیل ها ترکیبی بودن و جدا جدا داده مثل الکارنتین خیلی موثر بوده کنارش هم تغذیه رو رعایت کرده یخ رو بیضه هم انجام میدادن شکر خدا نتیجه گرفتن ناامید نباش خدا بزرگه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فرتيل سي ام ، ال كارنتين نداره و  ٧٥٠ ميلي گرم ال ارژنين داره كه كمه من جداگانه هم مصرف ميكردم ...

منم فرتیل سی ام مصرف میکنم و کیوتن و آسپرین و فولیک اسید اما داروی دیگه ای نداده راستی ال کارنتین مگه برا آقایون نیست ال ارژنین و نمیدونستم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه بابا اصلا مگه باهاش بودم که بخوام دیگه باهاش ادامه بدم افتضاح بود برای من. 

عزیزم خیلی ناراحت شدم که منفی شدی. انشالله هر چه زودتر یه نی نی تپل مپلی تو دلت جا میگیره. غصه نخور، اولین بار برای اکثر بچه ها جواب نمیده