2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043957 بازدید | 684352 پست
منم همین مشکل رو دارم  دغدغه بیمار رو درک نمیکنن این همه راه میریم اونجا خب حتما درد داریم که ...

آره دیگه متاسفانه حرفاشون واقعا سنگینه فدای دلت بشم خیلی حرف آخرش بد بوده چقد راحت میگن. انشالله که یه دکتر پیدا بشه برات که مشکلت رو حل کن واقعا سخته درکت میکنم عزیزم. انشالله که خدا کمکت کنه گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات عزیزم ان شاءالله خدا به هممون کمک کنه.من که فعلا از لحاظ روحی و جسمی باید استراحت کنم بعدش دنبا ...

انشالله خیلی زود روحیت بهتره بشه و شروع کنی. من نمیخوام فاصله بندازم چون طاقت ندارم چون کیست آندومتریوزم دارم ممکنه زمانبر بشه درمانم. 

ان شالله بزودی خدا معجزه خودشو بهت نشون میده. ان شالله بزودی با خبر بارداری بیای

ممنونم عزیزم از دعاهات انشالله که هر دومون به زودی زود مامان میشیم

واقعا ببخشید ناراحتتون کردم حلال کنید. قربون دل مهربونت فدای چشمات انشالله هیچ وقت اشکی ازش سرازیر ن ...

این‌حرفا‌چیه‌قربونت‌برم..اینجاهمه‌ماباهم‌خواهریم

دردودل‌هایی‌باهم‌میکنیم‌که‌باخواهرهای‌تنی‌نمیکنیم

مرحبا‌به‌این‌انرژی‌..‌.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بله😊 انشاالله این ذوق وشوق برای شما دوستای خوبمم خیلی زود اتفاق بیفته😍حتما به یاد همتون هستم نازی ...

زی‌زی‌جون..خواهرگلم‌‌‌انشالله‌زایمان‌بسیارراحت‌وخوبی‌داشته‌باشی..‌پسرخوشگلت‌صحیح‌وسالم‌بغل‌کنی

عزیزدلم‌همه‌مارویادکن..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره دیگه متاسفانه حرفاشون واقعا سنگینه فدای دلت بشم خیلی حرف آخرش بد بوده چقد راحت میگن. انشالله که ...

ممنونم عزیزم

انشالله به زودی خبر خوش از خودت

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه حتما آزمايش ها رو بده عزيزم، اين پولايي كه خرج ميشه توي اين راه سر به فلك گذاشته، ديگه آزمايش درم ...

درسته..حتماانجام‌میدم

این‌حرفا‌چیه‌قربونت‌برم..اینجاهمه‌ماباهم‌خواهریم دردودل‌هایی‌باهم‌میکنیم‌که‌باخواهرهای‌تنی‌نمیکنیم ...

واقعا درست میگی من سه تا خواهر دارم ولی نمیتونم اصلا چیزی بهشون بگم. خدا رو شکر که هستید خیلی عزیزی😚😚😚

2810