2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
دختر قربون تو برم که اینقد خوش قلبی عزیزم فدات شم گلم خودمم فکرشو نمیکردم اصلا اینقد بتونم راحت تر ک ...

مهربون کی بودی تو ... اره من همیشه میگم خدا هردردی رو که میده باهاش صبر وتحملم میده .مطمئنم نتیجه این صبوریتو بزودی میبینی اونم به بهترین شکل ممکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من کاربر جدید هستم و تمام پستها رو خوندم امروز همش چک میکردم جواب شمارو ببینم واقعا متاسف ...

آخی عزیزم ممنونم ازت قربون قلب مهربونت. انشالله که به زودی مامان میشم با دعاهای شما عزیزان. انشالله که سلامت باشی و به مراد دلت برسی. ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ساراجونم‌خیلی‌ناراحت‌شدم حال‌دلت‌وباجون‌دل‌درک‌کردم‌وگریه‌کردم ولی‌من‌مطمعنم‌‌دفعه‌ی‌بعدی‌مامان‌می ...

واقعا ببخشید ناراحتتون کردم حلال کنید. قربون دل مهربونت فدای چشمات انشالله هیچ وقت اشکی ازش سرازیر نشه انشالله اشک شوق برات بریزم. انشالله پری بشم میرم دنبالش😍

بیشتر از جواب منفی خودم غم سرازیر شد به دلم ولی نه شکننده و ضعیف کننده بخاطر روحیه قوی خودت و همسرت ...

عزیزمی دوست جونم ببخش ناراحتت کردم فدات شم باید قوی باشیم بعد از فوت داداشم دیگه هیچی نمیتونه منو از پا دربیاره. 

انشالله که مامان میشی به زودی و خودم اشک شوق برات میریزم با دل شکستم برات دعا میکنم بلکه خدا صدامو شنید 😚😚😚

من الان روز ۵ انتقالم با دیدن پیامت گریه کردم دعات میکنم که خدا خیلی زود دلتو شاد کنه

عزیزمی تو خدا حلالم کن گلم گریه نکن قربون چشمات برم جونم انشالله که مامانی به خدا که من الان حالم خیلی خوبه خیلی میخوام دوباره شروع کنم‌ به زودی مامان میشم انشالله یه وقت استرس نگیری که سمه💗💗

من چند بسته فرتيل سي ام دارم ولي تهران هستم 

ممنون از لطفت من دکترم ۳۰تا نوشته زیاد نمیخوام اگه شد همینجا پیدامیکنم.دیروز دیدم اینترنتی هم بود ولی نمیدونم چرا داروخونه ها ندارن

یا رب العالمین
مهربون کی بودی تو ... اره من همیشه میگم خدا هردردی رو که میده باهاش صبر وتحملم میده .مطمئنم نتیجه ای ...

انشالله دورت بگردم خدا شاهده خیلی به فکرتم وهمیشه برات دعا میکنم که به زودی زود مامان بشی دیگه نیازی به همکاری همسرتم نباشه و ناراحت نبینمت. انشالله که خدا جواب دل شکستمونو میده

قابل شما را نداره من از امريكا اوردم ولي اونجا خوبيش اينه ميشه برد پس داد 😂  

چه خوب. حالا اگه دوس داشتی بگو قیمتش چنده من بگیرم ازت اگه هم میخوای ببری آمریکا پس بدی که هیچ 😘

البته فکر کنم اونجا گرونتر خریدی درسته چه جوریه قیمتش با ایران یکیه یعنی

2810