2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
منم همین مشکل رو دارم  دغدغه بیمار رو درک نمیکنن این همه راه میریم اونجا خب حتما درد داریم که ...

عزیزم نیلو جون قربون دل شکستت واقعا حامله نشدن خیلی سخته ولی بچه از دست دادن خیلی سختتره نمیدونم دکترا چطور انقدر بیرحم و بی ملاحظه  هستن که درک نمیکنن

این ماسک زدنو اینا هم باعث شده دکترا همون یکذره حافظه شون هم کار نکنه با بیمارا کلا ناآشنا هستن و تعامل سختتر شده

انشالا که بهترین برات پیش میاد فقط عجله نکن خدا رو شکر جنین داری سنت هم که خوبه به خودت استرس نده گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واي بچه ها منم چيكا دستم خورد از كاربريم خارج شدم نه رمزم يادمه نه ايميلم😭😭😭

ای باباااا چیکااا جوون چی شدیییی؟؟؟؟؟🙁🙁

ی پیام بده ب نی نی یار..ببین برنمیگرده؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
جواب دادن؟ پيام گذاشتم براشون به ني ني يار ٥ هم پيام دادم نميدونم جواب ميدن يا نه. چقدر بعد جواب داد ...

اره عزیزم..تو تلگرام جوابم و دادن

نی نی بارها هم جواب میدن

ایمیل تو میگن چی بوده

منم کلاااا فراموش کرده بودم تو تلگرام بهم گفتن

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم نیلو جون قربون دل شکستت واقعا حامله نشدن خیلی سخته ولی بچه از دست دادن خیلی سختتره نمیدونم دکت ...

وای نازنین جاان چه خوب گفتی دقیقا همینجوریه 

انشالله عزیزم

انشالله تک تک بچه ها هممون به زودی ازین انتظار خلاص شیم و یه نفس راحت بکشیم

ته ته تمام فکرامون ،ته ته تمام روزمرگیامون،ته ته تمام حال خوب خوبمون باز یه لحظه برمیگردیم میبینیم بازم حالمون خوب نیست

من اگه بچه م مونده بود هفته بعد بدنیا میومد این جور فکرا تمومی نداره،پیرمون کرد

اما نگاهم به اون بالاسریه میدونم بالاخره قسمتمون میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام نیلو جان چشم عزیزم حتما💞 انشاالله هرچه زودتر سلامت بشی و بتونی نی نیاتو انتقال بدی عزیزم من خ ...

ممنونم عزیز دلم

قطعا تو همه اتفاقایی که داره میفته حکمتی هست 

انشالله که خیره

ممنون از حرفای دلگرم کننده ت عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2810