2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان شما بین استرادیول و امپول پروژسترون فاصله میگذاشتید؟ این ها با هم تداخل دارند؟

من فقط دکترم گفت بین امپول پروژسترون و شیافش فاصله بذارم صبح امپول بزنم شب اخروقت شیاف ولی در مورد استرادیول هیچی نگفت

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام خانما اگه زحمتی نیست میشه راهنماییم کنیدچطوری عکس بزارم؟ممنون میشم

سلام رزیتا جان ،اون قسمت که میخوای تایپ کنی ۴ تا آیکون بالا هست ،بزن روی دومی از سمت راست ،از اونجا وارد گالری میشی و میتونی عکس رو بفرستی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم عزیزم. عمل کرده بودی کیستتو؟ بار اول مثبت شدی ؟ تخمک و جنین زیاد داشتی یا کم ببخش مامان جون ...

آره عزیزم قبلا عمل کردم.پیش دکتر یوسف نژاد آره بار اول مثبت شدم .تخمک هم ۷ تا داشتم که پنج تا جنین شد.

یوسف نژاد دکتر خیلی خوبیه من میخواستم باز برم عمل نگذاشت.

آره عزیزم قبلا عمل کردم.پیش دکتر یوسف نژاد آره بار اول مثبت شدم .تخمک هم ۷ تا داشتم که پنج تا جنین ش ...

آره الان زدم گوگل دیدم خیلی ازش تعریف کردن مرسی از راهنمایت. دارم میگردم که یه دکتر خوب پیدا کنم انشالله دوباره شروع کنم. 😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ضخامتت رو رفتی بررسی کنی؟دلسوزه؟بخدا تو مام اعصاب و روان آدم خورد میشه انقدر به دکتر علیرضایی یادآور ...

اتفاقا با یه خانومی توی ابن سینا آشنا شدم میگفت بیمارستان صارم ۳ بار با دکتر علیرضایی آی یو آی کرده میگفت هر دفعه میرفتم پیشش باید همش دوباره از اول براش توضیح میدادم خیلی شاکی بود خانومه

خدا الهی از دهنت بشنوه  احتمالا روز اخرو دیگه حساب نمیکنه چون اون روز که بچه به دنیا میاد میزن ...

عزییییزم انشاالله این حس خوب و کمتر از ۸ ماه دیگه خودتم تجربه میکنی😍

بچه ها عزیزای من دوست نداشتم خبر بد بدم ولی متاسفانه منفی شد و خدا نخواست این بار مامان بشم ولی انشا ...

عزیزم الان اومدم کلی دنبال خبر خوب مثبت شدنت میگشتم 

خیلی ناراحت شدم 😔😔😔امیدتو از دست نده ایشالا دفه بعدی مثبت میشی 🤲🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم الان اومدم کلی دنبال خبر خوب مثبت شدنت میگشتم  خیلی ناراحت شدم 😔😔😔امیدتو از دست نده ا ...

فدات شم عزیزم دیگه اینجا واقعا حال همو درک میکنیم عزیزمی. نه الان خوبم امیدم بیشتره و با انگیزه دوباره پری بشم این ماه میرم دکتر. الهی که خودتم به زودی مامان میشی

زی زی جون عزیزم.توروخدا سر زایمان منو یادت نره دعا کنی.خیلی سختی کشیدم

چشم عزیزم حتما😍❤

تو و چیکا مثبتم شدین ان تی هم رفتین خداروشکر همه چی خوب بود استراستون تموم نمیشه چرا!!!!

بیچاره نی نیا گناه دارن😐کی میشه شما دوتا زایمان کنید خیال همه راحتشه😂😁

چشم عزیزم حتما😍❤ تو و چیکا مثبتم شدین ان تی هم رفتین خداروشکر همه چی خوب بود استراستون تموم نمیشه ...

زی زی جون فردا زایمانته ؟؟؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
2810