2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044054 بازدید | 684355 پست
فدات شم من مامان مهربون. ببخش ناراحتت کردم چیکا جونم من الان حالم خوبه و در حال جستجو و تحقیقم که مط ...

سارا جان ان شالله که خدا برات بهترین ها رو میخواد🥰🥰امیدوارم به زودی زود مامان بشی☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جان ان شالله که خدا برات بهترین ها رو میخواد🥰🥰امیدوارم به زودی زود مامان بشی☺️

ممنونم عزیزم انشالله که خودتم به زودی مادر میشی فدات شم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

@داداشمممم    

قربونت برم بخدا دلم هوری ریخت گفتی منفی،شدی ولی ما جه کنیم باید سر خم کنیم برای مصلحت خدا ولی ان شاءالله که ب زودی همه بچه ها مامان میشن مطمئن باش دیر و زود داره  برات ارزوی ارامش و سلامتی میکنم ❤

خاتما فرتیل سی ام کی مصرف کرده؟اونقدری تاثیر داره برای انتقال؟چون‌کمیابه برام سواله    

من چهارشنبه وقت دکتر دارم. اینو می پرسم ازش.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
@داداشمممم     قربونت برم بخدا دلم هوری ریخت گفتی منفی،شدی ولی ما جه کنیم باید سر خم کنی ...

فدات شم عزیزم قسمتم این بار نبود حالا انشالله دفعه بعد. الهی آمین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشاالله واقعا همینا بگیره برام چون واقعا جون دوباره پانکچر شدن ندارم😭😭

آره پانکچر دوباره واقعا انرژی زیادی از آدم میگیره...

به دلت بد راه نده انشاالله با همین جنینت مثبت میشی..جنینای به این خوبی داری خیلیییی امیدوار باش

همه چی به انرژی و فکر خودت برمیگرده باور کن،،،من بعد انتقال همش سر نماز دستمو میذاشتم رو شکمم به خدا میگفتم خدایا به خاطر همه فرزندانی که بهم دادی ازت ممنونم یهمو چش وا کردم دیدم سه تان😊 هرچند من لیاقت نداشتم و مراقبشون نبودم😔

به چیزای مثبت فکر کن انشاالله خدا همون و میذاره تو دامنت🙏🙏

2810