2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044079 بازدید | 684358 پست
خب گلم شاید زود ازمایش دادید 

دیروز آرمایش دادم روز چهاردهم بود عزیزم.داروهامم قطع کردم آخه.انگار جونم میخواد از پاهام بزنه بیرون.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب گلم شاید زود ازمایش دادید 

تازه خیلی هم سر درد دارم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
مرسي عزيز دلم، با دعاهات😘  اي جاااانممم، قربون خدا برم، انشاالله به زودي جواب بگيري عزيزم😍 ا ...

قربونت عزیزم ،مرسی از دعات 😍 قابل چیه ،بزرگواری گلم ❤

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها عزیزای من دوست نداشتم خبر بد بدم ولی متاسفانه منفی شد و خدا نخواست این بار مامان بشم ولی انشا ...

عزیزززم 😔😔😔😔

اومدم تو سایت خبر خوش تو رو ببینم😔😔😔😔خیلی ناراحت شدم برات

آفرین به روحیه ات .مطمنم به زودی زود مامان میشی عزیز دلم 💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
دختر قربون تو برم که اینقد خوش قلبی عزیزم فدات شم گلم خودمم فکرشو نمیکردم اصلا اینقد بتونم راحت تر ک ...

عزیزم شما درداتون اروم شد؟من که همه جونم درد میکنه مخصوصا از کمر به پایین.

خدا رو شکر عزیزم.از خدا میخوام بهت صبر زیاد بده نه عزیزم من پیش فریبا یوسف نژاد بودم.خودم آندومتریو ...

ممنونم عزیزم. عمل کرده بودی کیستتو؟ بار اول مثبت شدی ؟

تخمک و جنین زیاد داشتی یا کم ببخش مامان جون خیلی سوال میپرسم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چون آندومتریوزی به نظرم برو که برات بازم شاید مکمل شروع کنه یا شاید سیکلت و جوری تنظیم کنه که پریود ...

باشه عزیزم میرم حتما. آره چون سریع قبل اصلا این کیست رو دکتر هیچی براش نداد و به نظرم همین اشتباه بود. حالا میرم مطبشون.

امروز همش منتظر خبر خوبت بودم عزیزم 😢 متاسفم ،واقعا ناراحت شدم ،انشالله اینبار نتایج بهتری در انتظ ...

عزیزمی جونم ممنونم که همدردی میکنید باهام. این دفعه دیگه نمیرم مرکز میرم مطب و حتما فریز میکنم انشالله این سری همه چی خوب پیش بره. توکل به خدا

سلام عزیزم...چقد ناراحت شدم...من خ دعات میکردم...فدای قربون مهربونت😔....همش میومدم خبری ازت بگیرم . ...

مرسی مامان جون ممنونم از دعاهات همین دعاهای شما دوستان بوده که الان آرامش دارم انشالله پریود بشم دوباره شروع میکنم قربون محبتت

سلام عزیزم بله رفتم.منفی شد....برا شما هم خیلی ناراحت شدم‌ان شاءالله سری بعد با هم‌مامان بشیم. شما ...

سلام گلم خیلی متاسفم انشالله که روحیت الان بهتر شده باشه. فدات شم انشالله الهی آمین. نه من هنوز نشدم آخه صبح آمپولا رو زدم ولی دیگه شب شیاف رو نذاشتم از فردا هم که هیچ کدومو نمیزنم مرکز هم که گفت ۴۸ ساعت دیگه باز آز بدم گفتم نمیرم اونم گفت خودتون میدونید😁

مگه شما پری شدی

عزیزززم 😔😔😔😔 اومدم تو سایت خبر خوش تو رو ببینم😔😔😔😔خیلی ناراحت شدم برات آفرین به روحیه ات . ...

فدات شم آزرو جون اتفاقا میخواستم فردا بهت پیام بدم درباره دکترت ازت بپرسم حالا فردا سوالامو مینویسم تگت میکنم بی زحمت یکم راهنماییم کن. قربونت برم مامان خانوم ببخشید که همتونو ناراحت کردم با نی نیت برام دعا کن انشالله پری بشم سریع شروع میکنم

بچه ها عزیزای من دوست نداشتم خبر بد بدم ولی متاسفانه منفی شد و خدا نخواست این بار مامان بشم ولی انشا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم، انشاءالله به زودی لذت مادر شدن نصیبت شه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
2810