2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044057 بازدید | 684355 پست
خوب الهی صد هزار مرتبه شکر ،انشالله که میری و قلب خوشگلش هم میبینی عزیزم  مرسی که به یادم هستی ...

مرسي عزيز دلم، با دعاهات😘 

اي جاااانممم، قربون خدا برم، انشاالله به زودي جواب بگيري عزيزم😍 اگه قابل باشم حتما به يادتم مهربوووون🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ازمایش دادی؟ شما فرتیل سی ام قبل انتقال داشتی؟ چندجازنگ زدم نداشتن

سلام‌بله آزمایش دادم منفی بود متأسفانه.ولی همچنان درد دارم .نمیدونم چقد طول میکشه تا پریود بشم..نه من این دارو رو نداشتم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام عزیزم رفتی آزمایش بدی  @yasinam    

سلام عزیزم بله رفتم.منفی شد....برا شما هم خیلی ناراحت شدم‌ان شاءالله سری بعد با هم‌مامان بشیم.

شما پریود شدین؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
انشالله دفعه بعد مثبت میشی درد براچی؟زنگ بزن بگو

از کمر به پایین درد دارم.وای از پا درد نمیتونم بخوابم..از همون اول سینه هام درد میکرد هنوزم درد دارن.نمیدونم چرا اینجوری ام.زنگ زدم‌گفت  منشی گفت طبیعیه..آیا طبیعیه به نظر شما؟تازه امروزم یبوست داشتم.

نیلو جونم امکان داره درخواست دوستی براتون بفرستم؟

اره عزیزم الان قبول میکنم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم تو پیج اینستاگرامش که خیلی انتقال مثبت داره، منم مریضشونم ولی هنوز انتقال ندادم

اره منم پیجش رو میبینم

امروز تو دایرکتش باهاش صحبت کردم گفت بیا از نزدیک ببینمت و بررسیت کنم حالا نمیتونم تصمیم بگیرم

نمیدونم دستم به هیچ جا بند نیست

دلم گرفته،حس میکنم فقط گره کارم به دست خود خدا باز میشه

عزیزم سیکلت چه طوریه؟چه داروهایی بهت داد؟پیش خودش پانکچر شدی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره منم پیجش رو میبینم امروز تو دایرکتش باهاش صحبت کردم گفت بیا از نزدیک ببینمت و بررسیت کنم حالا ن ...

بله پیش خودشون پانکچر شدم، سیکلم لانگ بود،ال دی و امپول واریوپپتیل داشتم ، بعد هم استرادیول و استروژن کونژوگه

بله پیش خودشون پانکچر شدم، سیکلم لانگ بود،ال دی و امپول واریوپپتیل داشتم ، بعد هم استرادیول و استروژ ...

ضخامتت رو رفتی بررسی کنی؟دلسوزه؟بخدا تو مام اعصاب و روان آدم خورد میشه انقدر به دکتر علیرضایی یادآوری کردم که من جنین دارم و جنینام رو آوردم خسته شدم🤣🤣

بله پیش خودشون پانکچر شدم، سیکلم لانگ بود،ال دی و امپول واریوپپتیل داشتم ، بعد هم استرادیول و استروژ ...

ال دی رو ۲۱ خوردی و پریود شدی حین ال دی خوردن واریوپپتیل زدی؟

2810