2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044358 بازدید | 684381 پست
علائمت چيا بودن عزيزم

علائمي نداشتم الان هم كه روز ١٦ انتقال هستم علامتي ندارم  فقط  يبار روزهاي اول تايم كوتاهي كمرم تير كشيد. و يبارم روز ١١ انتقال حالت دردهاي پريودي داشتم بعضي وقتها هم خيلي خفيف واژنم تير مي كشيد 

شما ازکی مصرف شو شروع کردی؟

یک ماه کافیه

من زود خریدم دو سه ماهه میخورم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم انشاالله انشاالله ایشون و همه منتظرا هرچه زودتر حاجت روا بشن و به خواستشون برسن🙏🙏

اخه دختر تو چقدر ماهی 

وقتی پیام منفی بودنت رو دیدم خیلی ناراحت شدم اما از تک تک جملاتی که نوشته بودی لذت بردم ، امیدوار تر از قبل ادامه بده ایشاالله خدا واست بهترینها رو در نظر گرفته عزیزم

علائمي نداشتم الان هم كه روز ١٦ انتقال هستم علامتي ندارم  فقط  يبار روزهاي اول تايم كوتاهي ...

تير كشيدن واژن خودش علامته من تا روز ٤ ام داشتم ولي امروز روز ٦ امه علائمي ندارم

دقیقا روز اول که رفتم فهمیدم اندومتریوز دارم دعوام میکرد که تو چه جوری نفهمیدی تا حالا که اوضاع رحم ...

جل الخالق!

چی بگم، آخه دکتر خوبیم هست. منتها این رفتارهاش گاهی غیر قابل تحمله. من که یه بار رفتم ویزیت شدم دیگه نرفتم. به منم گفت اسپرم شوهرت افتضاحه و تخمدونات خیلی کوچیکه مثل زن چهل ساله ست و این حرفا. حالا نمی دونم این حرفاش مثلا چه دردی از من دوا می کرد.🤷‍♀️

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
یک ماه کافیه من زود خریدم دو سه ماهه میخورم

سلام عزیزم خوبی ؟در چه حالی 

زمان انتقالت مشخص نشد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
علائم چيا داشتي كلادر طول اون ١٣ روز داشتي يا يه روز بود يه روز نبود؟

علائم زياد نداشتم، روز دوازدهم شب و سيزدهم فقط كمردرد و ضعف پا داشتم. روز ١٦ هم سينه درد داشتم، كه به مرور كم شده، الان خيلي كمه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
یک ماه کافیه من زود خریدم دو سه ماهه میخورم

امروز یچیزی دیدم‌کلی انرژی گرفتم یه اقایی بود یباردیدیمش اونم با fnaاسپرم گرفته بودن شرایط شبیه ما بود دوباره دیدیمش گفت خانمم باردارشده اونم دوقلو دختر وپسر البته نمیدونم بارچندمه ولی یادمه میگفت چندباری انجام دادن ونشده.موقعی که من تو سیکل پانکچر بودم اون خانم سیکل انتقال بود

یا رب العالمین
علائمي نداشتم الان هم كه روز ١٦ انتقال هستم علامتي ندارم  فقط  يبار روزهاي اول تايم كوتاهي ...

یادمه اون اوایل انتقالت شکایت میکردی از عطسه زیاد 😉 ب نظرت اونم از علائمش بود ؟؟

اخه اکثرا مثبتیا عطسه رو داشتن 

فکر نکننم علایم بارداری باشه چون منم خیلی عطسه داشتم که حتی جلوی بینیمو میگیرفتم که نیاد عطسه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم