2777
2789

شنبه که رفته بودم کتابخونه چن تا دختر دور هم جمع بودن و داشتن میگفتن فلانی(من)خیلی درس میخونه و حتما امسال قبول میشه و اونا هم هی داشتن میگفتن خوش به حالت و اینا...

دو ساعت بعدش به طرز عجیبی سرگیجه گرفتم و مجبور شدم بیام خونه و نتونستم درس بخونم

دیروز صبح که رفتم بازی دو سه ساعت درس خوندم و بعد فشارم افتاد و رنگم کلا عوض شد و بدنم به مور مور افتاد و چشام سیاهی رفت و باز برگشتم خونه

امروزم صبح بلند شدم که برم انقد بدنم بی حال و بی انرزیه که نمیتونم از جام بلند شم.توی سرم احساس سنگینی میکنم و سرم شدیدا درد میکنه😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری

اولش فقط ۱۷۰ داشتیم گذاشتمش بانک ۶ ماه موند ۱۰۰ دیگه وام گرفتیم جموجور کردم یجا سرمایه گذاری ۲۰۰ کردم ماهانه سود میگرفتم این وسط ماشینمون مدل پایین دندونای شوهر خراب....مستاجر...من موندم و اینهمه مشکل و دست تنها...

بعد دیگه دست به کار شدم ۱۲۸ تومن طلا داشتم فروختم ۱۲۲ هم ماشین ی وام ۵۰ تومنی یه ۱۳۵ تومنی ۲۵ تومن دستی چون پول تو سرمایه گذاری بود خونه رو رهن دادیم و پیش پول خونه ای ک خودمون مستاجر بودیم ۹۰ بود گرفتیم دادیم اون خونه...درسته بروز نیست اما خدارو شکر گزارم از منت این اون دراومدیم