2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044104 بازدید | 684359 پست
عزیز دلم امیدوارم خیلی زود مامان بشی و خبر پدر شدن رو به همسرت بدی میدونی که هممون درکت میکنیم چون ...

عزیزمی انشالله قربون همتون برم. با توکل به خدا دوباره شروع میکنم خیلی زود 😍 مرسی از دعای قشنگت الهی آمین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عددش چند بود شاید مشکوک باشه

نه فدات شم مشکوک نیست آز دوم هم نمیدم دیگه چون مرکز زنگ زدم‌گفت آز دوم رو هم بده گفتم چه نیازی گفت به ندرت پیش میاد بره بالا. ۰/۷۸ بود عددش😆 لعنتی یه جای مبهم نذاشت

الهييييي عزيز دلمممم، سارا جونم فقط خيالم راحته كه روحيت رو نميبازي، نميدونم چي بگم عشقم😔 الان سيست ...

آره روحیم خوبه قبلا فکر میکردم میمیرم ولی خدا رو شکر تونستم کنترل کنم خودمو. فدای تو بشم مامان مهربون. دیگه مرکز ابن سینا نمیرم. سه تا دکتر در نظر گرفتم حالا بعد پیام میذارم بچه ها هم شاید تا حدودی بتونن بهم کمک کنن 

دکتر طرازی مطبش

انصاری پور مطبش

اسرافیلی مطب. تا ببینم پیش کی میرم چون کیست آندومتریوز دارم انتخاب دکتر برام سخته. حالا هم نظر بچه ها رو میپرسم هم اینکه خودم یه ویزیت با هر کدومشون میرم ببینم چه جورین چی میگن

خوب کاری کردی گریه کردی سبک میشی انشالله که با انرژی ادامه میدی و در درجه اول طبیعی باردار میشی چون ...

آره اگه گریه نمیکردم دق میکردم اونم من😊 انشالله عزیزم قربون بزرگیش برم

ممنون عزيزم انشالله به سلامتي زايمان كنيد 🙏من و لوبيا پلو از امريكا اومديم نتيجه گرفتيم انشالله مام ...

ممنون عزیزم انشاالله

انشاالله ایشون و همه منتظرا هرچه زودتر حاجت روا بشن و به خواستشون برسن🙏🙏

نه فدات شم مشکوک نیست آز دوم هم نمیدم دیگه چون مرکز زنگ زدم‌گفت آز دوم رو هم بده گفتم چه نیازی گفت ب ...

متاسفم سارای عزیزم

از ته دلم ناراحت شدم اما از طرفیم خیلی خوشحالم که انقدر قوی هستی و دوباره شروع میکنی، ایشالله خدا همچین سورپرایزت کنه که باورت نشه قربونت برم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اخ فداتشم عزیزم خیلی ناراحت شدم ان شاءالله به همین زودی ها صاحب نی نی میشید و غماتون یادتون میره

خدا نکنه دوست جونم. ببخش ناراحتتون کردم. انشالله عزیزم. انشالله خودتم به زودی مامان یه گل پسر میشی 😍

ممنون عزیزم انشاالله انشاالله ایشون و همه منتظرا هرچه زودتر حاجت روا بشن و به خواستشون برسن🙏🙏

ای جااانم فردا مارو یادت نره ها مامان مهربون خیلی التماس دعا دارم ایشالله به سلامتی پسر نازتو به دنیا بیاری

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
شما فرتیل سی ام اصفهان نگرفتی؟ چندجا پرسیدم گیرم نیومده

نه عزیزم از تهران داروخانه دکتر تَشَیُّدی 

با تیپاکس برام اصفهان فرستاد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
واقعا حیف شد 😔 امیدوارم خدا جواب این صبرت رو با یه بارداری طبیعی بده.... فعلا من موندم واسه آزمای ...

جان دلم اصلا نا امید نباش قربونت برم انشالله که مثبتی برات با دل شکستم خیلی دعا میکنم. انشالله عزیزم ممنونم😚

عزیزم ناراحت نباش.خدا بزرگه.مطمئنم خیلی زود جواب دل شکستت رو میگیری.توروخدا غصه نخور

فدات مامان جون چشم نه گریه کردم الان آروم آرومم شکر خدا پر انرژی میرم جلو و شروع میکنم. خدا دو تا نی نی نازت رو سلامت بغل کنی و استرس نداشته باشی. عزیزم شما خودت مشکلت چی بود دکترت اسرافیلی بود ؟

آره روحیم خوبه قبلا فکر میکردم میمیرم ولی خدا رو شکر تونستم کنترل کنم خودمو. فدای تو بشم مامان مهربو ...

سارا جان خیلی متاسفم امیدوارم به زودی زود خبر مثبت شدن آزمایشت رو بهمون بدی عزیزم من هم چون اندومتریوز دارم و دیروز انتقال دادم خیلیییی دلم میخواست شما مثبت شی که خوره‌ی اندومتریوزی ها روحیه بگیرن

امیدوارم هر چی که به صلاحته همون برات پیش بیاد دخترِ قوی❤️

2810