2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044209 بازدید | 684364 پست
اره دقیقا. فعلا دارم عفونت و ... رو درمان میکنم بعدش هر وقت اوکی شد اینا میرم تا سیکل انتقالو شروع ک ...

الهي كه ايندفعه دست پر مياي عزيز دلم😘 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
شما پنج شنبه روز چندمتون میشه منم پنج شنبه باید ازمایش بدم اما انوکساپارینم چهارشنبه تموم میشه برای ...

من انتقالم بیست و دوم بوده 

ماما برام نوشته که 16روز بعدش برو آزمایش که حساب کردم میشه پنجشنبه

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط بنظرم دليلش استرس الكي بود. توي ماشين صندلي رو ميخوابوندم هي حرص ميخوردم كه واي افتاديم تو دست ا ...

افرییین چقد عااالی. خیلی چیزا یاد گرفتم. ممنون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
افرییین چقد عااالی. خیلی چیزا یاد گرفتم. ممنون

عزيزمي😘 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
الهي كه ايندفعه دست پر مياي عزيز دلم😘 

قربوووونت برم ان شاالله . توکل به خدا.هر چی که صلاحمونه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببين من به دكترم اعتماد صد در صد دارم، دفعه اول كه منفي شدم و جنين هم ديگه نداشتم، خيليا بهم گفتن بر ...

همین‌من‌ازدکترم‌دلسردشدم

بعدانتقال‌اول‌که‌منفی‌شد‌گفتم‌دکتربنویس‌‌آزمایش‌هارو

گفت‌نمیخادهزینش‌زیاده‌‌اینا...

من‌همین‌درمانشومیدم‌..فقط‌هیستروکردش‌که‌چسبندگی‌

وعفونت‌داشتم‌که‌یه‌ماه‌داروداد.خوردم

ممنون‌گلم‌خیلی‌امیدوارشدم..همسرموراضی‌کنم‌‌میرم‌باهمین

دکترآزمایشاتم میدم‌واون‌دوتاجنین‌هاموانتقال‌میدم

توکل‌برخدااا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من انتقالم بیست و دوم بوده  ماما برام نوشته که 16روز بعدش برو آزمایش که حساب کردم میشه پنجشنبه

سلام الان کاملا معلومه مثبت شدی یا ن.

الان بی بی چک بزن حتما 

من خودم روز نهم بی بی چک مثبت شد