2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044216 بازدید | 684364 پست
نه بخاطر روند درمانم شد ٤ ماه،انتقال اول كه منفي شدم، يكسال وقفه انداختم تا هم خودمو جمع و جور كنم ه ...

عزیزم‌‌براانتقال‌سومت‌مکمل‌خوردی؟

منم‌۲بارانتقالم‌منفی‌شده..یه‌بسته‌جنین‌ندارم

اماامیدی‌ندارم..

دلیل‌‌۲بارانتقال‌منفی‌چی‌بود؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خدارو شکر . داداشم‌نیومد و ما همچنان منتظر 

آره واقعا من همش چشمم به ساعته

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها عزیزای من دوست نداشتم خبر بد بدم ولی متاسفانه منفی شد و خدا نخواست این بار مامان بشم ولی انشالله تا پریود بشم بالافاصله میرم دوباره و تلاش میکنم. تو رو خدا شماها هم ناراحت نشید اونایی که مامانن غصه نخورن اونایی هم که انتقالین یه وقت استرس نگیردتون که منفی میشید خیلی دوستون دارم که این روزا کنارم بودید. ❤❤❤

حالم خوبه گریه کردم آروم شدم خدا رو هزار مرتبه شکر که همسری دارم که عینه کوه پشتمه و تنها پناه زندگیمه خیلی لایق پدر شدنه. سپردم به خدا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها عزیزای من دوست نداشتم خبر بد بدم ولی متاسفانه منفی شد و خدا نخواست این بار مامان بشم ولی انشا ...

😭

قربون دلت برم 

مطمئنم خیلی زود مادر میشی عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها عزیزای من دوست نداشتم خبر بد بدم ولی متاسفانه منفی شد و خدا نخواست این بار مامان بشم ولی انشا ...

عزیزم خیلی متاسف شدم ایشالله که خدا یه وقت خیییلی نزدیک یه دوقلو بزاره تو دامنت که همه این غصه هات یادت بره و از سر شوق گریه کنی با دل شکستت واسه همه منتظرها دعا کن که تو الان به خدا نزدیک تری

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم .انشالله که به زودی مامان و بابا میشین ❤❤❤

خدای من خدای معجزه هاست . 

عزیزم متاسفم انشالله سری بعد با تلاش بیش تر مطمئنم مامان میشی ♥️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
پروانه جون سلام خوبی ؟ بسلامتی کی پانکچر داری ؟

سلام عزیزم من به خاطره کرونا هم خودم هم شوهرم متاسفانه گرفتیم کارم عقب افتاده الان پریودمو تستمم مثبت باید منتظر پری بعدی باشم کل برنامه هامونو  لعنتی به هم ریخت فقط خوبی که داشت وزنمو کم کرده