2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044056 بازدید | 684355 پست
عزیزم خیلی متاسف شدم ایشالله که خدا یه وقت خیییلی نزدیک یه دوقلو بزاره تو دامنت که همه این غصه هات ی ...

عزیزمی انشالله فدات شم. من هر روز برای همه دوستای این تاپیک یاسین میخونم الهی که آمین. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم من به خاطره کرونا هم خودم هم شوهرم متاسفانه گرفتیم کارم عقب افتاده الان پریودمو تستمم مثب ...

ای وای انشالله که زود خوب میشین . شاید حکمت خدا بوده .‌تا میتونی تقویت کن . پروانه جان ماکاویت قبل پانکچر خوردی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌‌براانتقال‌سومت‌مکمل‌خوردی؟ منم‌۲بارانتقالم‌منفی‌شده..یه‌بسته‌جنین‌ندارم اماامیدی‌ندارم.. د ...

فقط بنظرم دليلش استرس الكي بود. توي ماشين صندلي رو ميخوابوندم هي حرص ميخوردم كه واي افتاديم تو دست انداز، واي تند رفت اينجارو. يعني همسرم از بيمارستان تا خونه عذاب بود براش. ميومدم خونه كل دوهفته توي تخت بودم، سري اول دوهفته نمازامو خوابيده خوندم🤦🏻‍♀️ 

هميشه حرص ميخوردم كسي منو توي راه پله نبينه آروم ميام بالا.

دفعه دوم هم همين روال بود با اين تفاوت كه يه قدم توي خونه ميزدم، ولي خيلي كم در حد ٢ دقيقه. 

ايندفعه كه دفعه سوم بود خيلي بيخيال بودم، توي ماشين كه صندلي رو نخوابوندم و نشستم، هي به همسرم ميگفتم تندتر برو اشكال نداره، گرفته ديگه تا الان، اومديم خونه توي راه پله همسايه رو ديديم، گوشيمو گرفتم دستم كه يعني حواسم به گوشيمه اينجوري آروم ميرم بالا😂 فقط تا دو سه روز اول استراحت داشتم، با اينكه دكترم گفت ٤ روز. بعدش ميومدم توي سالن، ديگه همش تو تخت نبودم. من طبعم سرده بيشتر غذاهاي با طبع گرم ميخوردم، پاها و بدنمو گرم نگه ميداشتم. 

دكترم هم برام علاوه بر داروهاي تقويتي، آمپول ديفرلين داد و قرص پردنيزولون و آمپول gcsf.
ولي از همه مهمتر داشتن آرامشه، من چندين روز شروع كردم به شكرگزاري، و دائم بخاطر جنين هايي كه بهم داده شكر ميكردم خدارو در هر لحظه.

خيلي طولاني شد ببخشيد😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
١ بارپانكچر شدين؟خدارو شكر دلت شاد شد واسه منم دعا كن ٢٨ ام انتقال دادن برام

نه دوبار عزيزم، دفعه اول سه تا جنين داشتم، به فريز نرسيد، دفعه دوم ١١ تا. 

اي جانم انشاالله آخرين انتقالت باشه و مثل من اشك شوق بريزي و ندوني چجوري خدارو شكر كني😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزمی انشالله فدات شم. من هر روز برای همه دوستای این تاپیک یاسین میخونم الهی که آمین. 

عزیز دلم امیدوارم خیلی زود مامان بشی و خبر پدر شدن رو به همسرت بدی

میدونی که هممون درکت میکنیم چون تجربه کردیم و فقط همو داشتیم تا درموردش با هم صحبت کنیم

الهی به حق این سوره مبارک خیلی زودیه  قلب کوچولوی ناز تو وجودت بتپه و بشه شیرینترین نوای هستی  

منفی شدم مامان نیلوفر جونم خیلی عزیزی برام

الهييييي عزيز دلمممم، سارا جونم فقط خيالم راحته كه روحيت رو نميبازي، نميدونم چي بگم عشقم😔 الان سيستم بدنت دست دكترت اومده كه به چه دارويي جواب ميده ، ايندفعه با قدرت شروع كن، انشاالله جواب تمام زحمتاتو ميگيري😘

2810