2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044043 بازدید | 684354 پست
قربونت برم😍😘 انشاالله ۵ ماه دیگه برا شما‌😉خدایا میشه این استرسات تموم بشه🙉

نبابا من تازه پنجشنبه ميرم تو ٤ ماه😩😩😩قربون دلت مهربونت بشم😂😂😂انشالله به خيرو خوشي تموم بشه فقط😢

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@داداشمممم   چي شد؟ من خواب بودم ساعت گذاشتم كه ٣ بيدار بشم😂 گرفتي جوابو؟ استرس دارم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
معمولا هفته ۱۶ یا ۱۷ میرن...من هفته ۱۷ رفتم یعنی قبل از سونوی غربال دوم راستی عزیزم خیلی تبریک میگم ...

ممنون عزيزم انشالله به سلامتي زايمان كنيد 🙏من و لوبيا پلو از امريكا اومديم نتيجه گرفتيم انشالله مامان سوفي هم نتيجه بگيره زودتر خيالمون راحت ميشه 🙏

دکتر گفت چهارماه بخوری ، یا بخاطر روند درمان چهارماه شد شرمنده اینقد سوال میپرسم 🙈🙈 آخه من تازه ...

نه بخاطر روند درمانم شد ٤ ماه،انتقال اول كه منفي شدم، يكسال وقفه انداختم تا هم خودمو جمع و جور كنم هم اينكه كرونا تازه اومده بود. 

آذر ٩٩ رفتم مطب. قبل از پانكچر دوم، شرايط dfi  همسرم خوب نبود و ايشون هم دارو خورد، شد ٤ ماه و باز اسفند ٩٩ انتقالم منفي شد، رفتم مطب. چون ايندفعه فريز داشتم، تقويتي فقط ماكاويت و اسيدفوليك بهم داد دكتر.

ارديبهشت ١٤٠٠ هم سومين انتقالم بود.

عزيزم هرسوالي داري بپرس با جون و دل جواب ميدم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
گلی شما دکترتون کی بود ؟ بسلامتی بارداری دیگه ؟

دكتر طرازي، بله خداروشكر عزيزم😍 

سلام عزيزم تبريك ميگم انتقال اولتون بود؟

سلام عزيز دلم، ممنونم😍 نه سومين انتقالم بود و اولين انتقال فريز

2810