2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044509 بازدید | 684391 پست
میدونی بحث ۶۰تومن نیست بحث عذابیه که باید بکشم تا دو روز دیگه هی امیدواری الکی....باشه پس میرم انجام ...

انسان به امید زندس قربونت برم

من خودم اینجوریم بعدا میگم نکنه مثبت بود و من داروهامو قطع کردم دفع شده البته خانوما همشون این وسواس فکری رو فکر کنم دارن😉

تکرار کن قربونت برم ایشالله معجزه خدا شامل حالت بشه که حال بد این روزات به کل فراموشت شه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باوحود جواب ازمایشت چطور رفتی دکتر مشخصه منفیه

من انتقالم رو گفتم عزیزم

من اسفند انتقال جنین داشتم که منفی شد آزمایشم برای همون موقع بود

این ماه طبیعی حامله شدم هفته پیش رفتم دکتر اینو بهم گفته

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بله انسدادی بود 

عزیزم قبل از بیوپسی میدونستن دکترا ک انسدادی بود یا حین بیوپسی فهمید؟ببخشید انسداد در کجا دارند .من نمی‌دونم چرا دکتر گفت درسسته همه چیش نرماله ولی شاید غیر انسدادی باشه

بچه ها روز هفتم انتقال جنین بلاست منفی شدم حتی یه هاله هم ننداخت😭😭😭😭

روز ۷ ماشالله عجب تحملی داشتی بدتر از منی😂😂گلم منم بلاست بود روز ۹ یه هاله افتاد با کمک ذره بین و میکروسکوپ میدیدمش

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
من پریودم تاخیر افتاد اما همچنان دلدرد پریود داشتم واسه این اصلا تا 4 روز بعد تاخیر با اینکه تا الان ...

انشالله فدات شم. خدا نی نیتو برات حفظ کنه❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
روز ۷ ماشالله عجب تحملی داشتی بدتر از منی😂😂گلم منم بلاست بود روز ۹ یه هاله افتاد با کمک ذره بین و ...

الان رفتم نگاه کردم بی بی م هاله ی خیلی کمرنگ انداخته ولی دوساعت ازش گذشته

الان رفتم نگاه کردم بی بی م هاله ی خیلی کمرنگ انداخته ولی دوساعت ازش گذشته

مبارک مامان خانوم عجول

دیگه بیبی چک بیچاره از رو رفت از خودش هاله نشون داد

بیبی چک بی دلیل هاله نمیندازه چون عدد بتا خیلی خیلی پایینه دیر مثبت شده و درواقع وقتی خشک شده پررنگ شده و شما دیدیش