2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044516 بازدید | 684391 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاحالا کسی بوده ازمایش اولش منفی بعددومی مثبت؟ازمایش اولم پنج و دو دهم بود موندم برم دومیو بدم یا پو ...

رنج آزمایشگاه چقد زده بود عزیزم؟ 

والا یه نفر بود اونم متاسفانه شیمیایی بود و بعدش افت کرد اما عددشون اگه اشتباه نکنم بالای 10 بود

معجزه واسه خدا کاری نداره فرشته عزیزم برای اینکه بعدا عذاب وجدان نگیری که چرا تکرارش نکردی نکنه مثبت باشه بیخیال اون 60 تومن بشو و 48 ساعت بعد تکرارش کن

ولی عدد بتا صفر نیست حتما پیگیری کن همین که تا رنج مشکوک اومده یعنی ممکنه گرفته باشه و دفع شده باشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دل درد و یهو یه چیزی میگیره ول میکنه ولی به نظرم اینا به خاطر اینه که آمپول میزنیم و جلوی پری رو میگ ...

من پریودم تاخیر افتاد اما همچنان دلدرد پریود داشتم واسه این اصلا تا 4 روز بعد تاخیر با اینکه تا الان اصلا هیچوقت تاخیر نداشتم شک به باردار بودن نکردم و بیبی چک نزدم 

دلدرد یکی از نشونه های بارداریه

ایشالله فردا تاپیک و باخبرت میترکونی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
حتی هاله هم ننداخت انتقال دومم بود حالم خوب نیست 

از بیبی چک بدبخت ساعت 7 غروب چه انتظاری داری؟ از خودش هاله بندازه؟ مامان خوشگل زود زدی عزیزم الکی استرس به اون نینی های خوشگل تو دلت نده

تو که داشتی میزدی میذاشتی روز 8 و 9 میزدی اخه چرا انقد زود زدی

از بیبی چک بدبخت ساعت 7 غروب چه انتظاری داری؟ از خودش هاله بندازه؟ مامان خوشگل زود زدی عزیزم الکی اس ...

گفتم شوهر بخره دوتا خرید واسه امروز نمیخواستم شوهرم گفت بزن گفتم فردا صبح گفت الان بزن فردا صبح م بزن 

تاحالا کسی بوده ازمایش اولش منفی بعددومی مثبت؟ازمایش اولم پنج و دو دهم بود موندم برم دومیو بدم یا پو ...

معلومه كه انجام بديد ivf را با تكرار بايد شانسش را زياد كرد حداقل ٣ بار بايد تكرار بشه اگرچه بعضي ها بار چهارم و پنجم و حتي ترلا جون بار هشتم مثبت شدن

رنج آزمایشگاه چقد زده بود عزیزم؟  والا یه نفر بود اونم متاسفانه شیمیایی بود و بعدش افت کرد اما ...

میدونی بحث ۶۰تومن نیست بحث عذابیه که باید بکشم تا دو روز دیگه هی امیدواری الکی....باشه پس میرم انجام میدم

گفتم شوهر بخره دوتا خرید واسه امروز نمیخواستم شوهرم گفت بزن گفتم فردا صبح گفت الان بزن فردا صبح م بز ...

دیگه نزن اون یکی رو خواهشا

بذار روز 11 صبح بزن من خودم همین کارو کردم روز 12 هم رفتم آزمایش دادم 0.6 بود داروهامم قطع کردم 

عزیزم خودتو نباز به این فکر کن همین الانشم مامانی

من هفته پیش رفتم سونو بهم دکتر گفت به کسی نگو حامله ای احتمالا پوچه اما من هر روز عشق میکنم از این احساس مادری چون اگه پوچ نباشه خودمو نمیبخشم که 10 روز به بچم استرس وارد کردم