2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044606 بازدید | 684400 پست
بي بي نزدي ننه؟😛

فدای شما مامان جان نه نزدم فردا صبح میزنم بعد آزمایش چون دیر جوابش میاد حداقل بی بی زنم تکلیفم روشن شه. سپردم به خدا راضیم به رضاش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام جونم. نه نزدم علایم که دردای پریود دارم یه لحظه هایی ترشحاتم تا حدودی ولی اینا همش به خاطر آمپو ...

دردای پریودی که عادیه عزیزم . من سر دخترم هر دقه دستشویی بودم ببخشید تکرر ادرار گرفته بودم زیر دلم سنگین شده بود . من بی صبرانه منتظرم‌مثبت شی عزیزم

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردای پریودی که عادیه عزیزم . من سر دخترم هر دقه دستشویی بودم ببخشید تکرر ادرار گرفته بودم زیر دلم س ...

فدای قلب مهربونت انشالله باورت نمیشه ولی دیگه واسه هر چیزی آمادم مثبت بشم خوشحال ولی نشم دوباره همین ماه وقت میگیرم پیش انصاری پور مطبش شایدم اسرافیلی حالا ببینم کدوم توکل به خدا 

فدای قلب مهربونت انشالله باورت نمیشه ولی دیگه واسه هر چیزی آمادم مثبت بشم خوشحال ولی نشم دوباره همین ...

انشالله که مثبتی گلی . من میخوام همسرمو بفرستم بیمارستان عرفان آزمایش بده ببینم چطوره ؟ 

انشالله که مثبتی گلی . من میخوام همسرمو بفرستم بیمارستان عرفان آزمایش بده ببینم چطوره ؟ 

بفرست خوبه انشالله خوب باشه. من حالا زنگ میزنم ببینم هزینه پانکچر واینا چقده عرفان. من بیشتر خودم تمایل به انصاری پور دارم چون توی ابن سینا مریض کیست آندومتریوزی زیاد داره ولی اسرافیلی رو نمیدونم ولی باز با هردو ویزیت میشم

بفرست خوبه انشالله خوب باشه. من حالا زنگ میزنم ببینم هزینه پانکچر واینا چقده عرفان. من بیشتر خودم تم ...

تو که مثبتی انشالله . من تعیین جنسیتو پرسیدم بدون دارو گفت ۲۴ . 

تو که مثبتی انشالله . من تعیین جنسیتو پرسیدم بددن دارو گفت ۲۴ . 

چه خبره ۲۴ تومن. حالا من دونه دونه قیمتا رو میپرسم عمل پانکچر. انتقال. هزینه فریز. فرش ببینم چی میگن. 

قرص ايكس ايد هم براي ما خيلي خوب بود روزي دوتا همسرم ميخورد

وزنش ۹۸ تا قرص مولتی میخوره میره بالا چند وقته ماموریتشون زیاد شده باشگاه نمیره  . این مورفولوژی صفر هم بخاطر داروهای بدنسازی بوده که ۱۵ سال پیش استفاده کرده اثرش مونده .

ببینم‌میخوره برم بگیرم براش