2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044572 بازدید | 684399 پست
خب خدا رو شکر مرسی ازت عزیز دلم😘😘😘

به بهههههه مبااارکااا باشع عزیز دلم 🤗🤗😍😍😍😍😍الهیییی صحیح و سااالم بغلش بگیری ❤❤

روزی تک تک بچه های تایپیک انشالله 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی قربونت برم ان شاءالله تو هم فردا منو خوشحال کنی اره خود طرازی بود  یه کم زیر دلم درد میکنه ...

فدات شم انشالله. دوغ و تخم مرغ بخور. خودتم آماده کن شاید یه وقت گفتن بیای واسه انتقال دیگه آماده باشی عزیزم. گرمی زیاد بخور. رحمتم با حوله داغ گرم نگه دار من دو سه روز قبل انتقال انجام دادم بچه ها اینجا بهم گفتن. خودت دو روز دیگه زنگ بزن پیگیری کن چون به من زنگ نزدن خودم زنگ زدم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چیکا سلام . یه چی میگم بخندی دخترم کوچولوبود به دوقلو میگفت قل قلو . الان خواستم حالشونو و بپرسم یاد ...

سلام عزيزدلم اي جااان دلم فداش بشم الهي😍😍خبرشونو ندارم خاله جونشون ديروز از نگراني زياد ميخواستم برم سونو ديگه خودمو كنترل كردم ترسيدم براشون ضرر داشته باشه به فاصله سه روز دوبار سونو برم چون دوشنبه بايد برم پيش دكترم.

خداياشكرت....❤️ 
عزیز لکه بینیت قطع شد؟نمیشد چند روز استراحت کنی نری سرکار ؟ شماها همه شاغل هستید  من بخاطر ای ...

منم همین کارو کردم، ولی الان پشیمونم، چون وقتی ادم سر کار میره حالش بهتره، از طرفی میترسم برم سر کار تداخل پیدا کنه با درمانم

منم همین کارو کردم، ولی الان پشیمونم، چون وقتی ادم سر کار میره حالش بهتره، از طرفی میترسم برم سر کار ...

اره منم خییییلی پشیمونم هم کارم ول شد هم هزینه درمان ندارم 

اونموقع خیلی شرایطم بهتربود 

سلام عزيزدلم اي جااان دلم فداش بشم الهي😍😍خبرشونو ندارم خاله جونشون ديروز از نگراني زياد ميخواستم ب ...

قربونت برم عزیزم . نه فعلا نرو تا وقتی که دکتر گفته مطمعن باش خدا هواشونو داره .‌استرس الکیم نداشته باش .

خدای من خدای معجزه هاست . 

خانمهایی که مثبت شدید تواین تاپیک بیاید بگید چکارا کردید قبل انتقال

والا ثواب داره😉

خدا انشالله بچه هاتون رو براتون نگه داره

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
من پسرم وقتي ٢٨ سالم بود به دنيا اومد و تصميمي براي دومي نداشتم براي همين فاصله زياد افتاد و از ٣٩ س ...

خداروشکر همین اولین انتقال موفقیت آمیز بوده برات.  

من یه لایو گوش می دادم می گفتند اینکه جنین بلاست باشه لزوما دلیل بر باکیفیت بودن جنین نیست و چه بسا سه روزه هایی که برای مثال هشت سلولی و گرید آ نبودن اما تو رحم لانه گزینی انجام شده. ضمن اینکه برای منی که جنین کم دارم سه روزه بهتره انتقال داد. اما خوب بلاستوسیت به هرحال کمی خیال آدم رو راحتتر می کنه ازینکه تا پنج روز همچنان تقسیم انجام شده.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
قربونت برم عزیزم . نه فعلا نرو تا وقتی که دکتر گفته مطمعن باش خدا هواشونو داره .‌استرس الکیم نداشته ...

اينقدر هم روزا دير ميگذرن😩😩😩انشالله كه خير باشه. فداتشم عزيزم😘

خداياشكرت....❤️