2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044669 بازدید | 684402 پست
مال من دیشب آبسه کرده پای چپم امروز اصلا فلجه

واای ابسه کنه خیلی درد داره برو تو حموم با اب گرم ماساژ بده واسه من یبار ابسه کرد شد اندازه یه گردو پرستار گفت برم تو حموم با اب گرم اروم ماساژ بدم تا دو روز ،روزی دو سه بار این کارو کردم خوب شد

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام بچه ها جواب ازمایشم گرفتم        منفیه عددش هم پنج و دو دهم

عزیز دلم میدونم چه حسی داری 

اونبار که جواب منفی رو گرفته بودم اصلا بدنم سر شده بود اما دوباره باید شروع کنی 

ایشالا دفعه بعد مادر میشی 

هممون به زودی مادر میشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واي خوشا به سعادتت، خيلي مبارک باشه، من هنوزم بالا ميارم و حالم خوب نشده، کاش روزا سريع بگذره و منم ...

قربونت برم😍 چشم به هم بزنی میبینی تموم شده و چند روز دیگه مث من وقت زایمانته عزیزم

اره ویار خیلی بده واقعا اون اول که فهمیدم چندقلوئیه بارداریم همش نگران بودم ویار اذیتم کنه ولی خدارشکر اینطور نبود،،،عوضش من یه جور دیگه سختی کشیدم عزیزجان

اینارو به چشم تمرین برای مامان قوی بودن نگاه کن،،این روزام میگذره به سلامتی انشاالله...

سلام بچه ها جواب ازمایشم گرفتم        منفیه عددش هم پنج و دو دهم

فرشته جان متاسفم خیلی ناراحت شدم انشالله که خدا بهت آرامش بده و خیلی زود مامان بشی گلم ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام به همه بچه ها من جواب آزمایش اومده 1980 (بتا تیتر hcg) زیاد بالا نیس؟ خیلی نگران شدم😢خواهشا اگ ...

مبارکهههههه عزیزم بسلامتی نه بالا نیست رنج ازمایشگاها با هم فرق میکنه من یبار ازمایشگاه پسر داییم رفتم دیدم رنج بندی داره مثلا تا هفته چهارم بتا زده ۵۰ تا ۷۰ بهش گفتم پیشت نمیام رنج بندیتون خیلی بده ادمو ناامید میکنه هرچقدر برام توضیح داد گفتم نمیام یعنی ازی که اونجا ۲۰ بود تو یه ازمایشگاه دیگه ۱۰۰ بود

واای ابسه کنه خیلی درد داره برو تو حموم با اب گرم ماساژ بده واسه من یبار ابسه کرد شد اندازه یه گردو ...

میرم امتحان میکنم.باورت میشه اومدم سرکار رو صندلیم کج نشستم.پا دردم دارم اصلا همه چیز قاطیه.ندا جون برام دعا کن فردا سونو دارم همه چیز خوب باشه.به خاط لکه بینی خیلی چشمم ترسیده فردا برم باز خیالم راحت میشه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام به همه بچه ها من جواب آزمایش اومده 1980 (بتا تیتر hcg) زیاد بالا نیس؟ خیلی نگران شدم😢خواهشا اگ ...

تبریک میگم عزیزجان نگران برا چی!!!شاید دو قلو افتاده تو دامنت😅شاد باش حسابی...

به به مبارکت باشه گلم.روز چندم مگه آزمایش دادی؟

میرم امتحان میکنم.باورت میشه اومدم سرکار رو صندلیم کج نشستم.پا دردم دارم اصلا همه چیز قاطیه.ندا جون ...

عزیزم بتات که عالیه نگران نباش لکه بینی هم واسه ماها طبیعی با خیال راحت برو سونو بده و با خبرهای خوب برگرد

عزیزم بتات که عالیه نگران نباش لکه بینی هم واسه ماها طبیعی با خیال راحت برو سونو بده و با خبرهای خوب ...

به امید خدا مرسی از دلگرمیت عزیزدلم

عزیزم علائمت چی بود این ۱۴ روز 

تا روز 7 ام که تقریبا هیچی، روز 8ام یه تیر شدید توی رحمم، بعدم مثلا یه روز دل درد و کمر درد پریودی داشتم 2 روز بعدش هیچ علامتی نداشتم، دو سه روزه پاهام ضعف میره امروزم یه کم حالت تهوع داشتم 

بچه ها لطفا راهنمایی کنید،مصرف ال آرژین برای بیماری های پوستی ضرر داره؟من چندسال پیش یک بیماری بصورت لکه های پوستی برام ایجادشد ولی بامصرف کورتون رفع شد؟الان هم چندتا لک دوباره داره شروع میشه؟امکان داره برای آل آرژین باشه؟لطفا راهنماییی کنید   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد