2777
2789

اثر اوقات بخاطر گاز گرفتن دهانم افت میزنم  اما وقتی گاز نمیگیرم همینجوری 

انگار خدا طالع و بخت منو با افت بسته 

انقدر دردش زیاده که  میزنه به فکم 

یه دوسالی هست تبخالم میزنم 

هرجام میخوام برم ماشالله یه ور دهنم زخمه  اصلا سابقه نداره مسافرت رفته باشم بهم خوش گذشته باشه 

یه دوروز که خوب میشه مبگم اخیش فرداش یه افت جدید 

نمیدونم چکار کنم  به دندان پزشک گفتم واسه دندونم راه حلی نداد 

دردش انقدر شدیده که بدنم احساس ضعف داره 

توروخدا اگر راه حلی دارین کمک کنید 😪😪😪

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی مدت آفت میزدم دقت کردم دیدم ی مارک خاص شکلات هر وقت بخورم فرداش آفت میزنم ممکنه ادویه یا خوراک ...

گاز میگیرم من بیشتر وقتا اما خیلیا شنیدم میگن ما گاز میگیریم زود خوب میشه اصلا افت نمیشه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

منم آفت زیاد میزدم🥲

هرموقع می‌رفتیم مهمونی یا مسافرت دهنم چندتا آفت بزرگ میزد که در حدی میسوختن و درد میکردن که نمیتونستم حرف بزنم یا چیزی بخورم😐😐

الان چند ماهیه قرص زینک و مولتی ویتامین میخورم تعداد آفتام خیلی کم شده و وقتاییم که میزنه زیاد درد نمیکنه و مشکلی باهاشون ندارم

آفت زدن علت و درمان مشخصی نداره و فکر کنم ارثی باشه ولی اگه ویتامین بدنت کم باشه بیشتر اذیتت میکنه

مم یه مریضی دارم که دهنم همه زخم میشه🥲جوری ک قبلا بی حسی مزدم تا بتونم چیزی بخورم آب خوردن هم درد د ...

من حتی افتین ژلم درمان نداره برام الان زده به فکم  حالم خرابه از درد  پرخاشگر شدم فقط میگم خدایا منو بکش دیگه قدر شکنجه بشم

من حتی افتین ژلم درمان نداره برام الان زده به فکم حالم خرابه از درد پرخاشگر شدم فقط میگم خدایا منو ...

افتین ژل ک خیلی بده مث چی میسوزونه من خریدم ولی اصن نتونستم انجام بدم بس ک میسوزونه

عشق ادمو احمق میکنه🖤