2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044198 بازدید | 684363 پست
گلم من ابن سینا نبودم عزیزم دکتر طرازی  هم نمیشناسم گلم من قبلا بیمارستان بهمن با دکتر عارفی بو ...

تو اینستا پیجش رو دارم گاهی بهش پیام میدم سوال میپرسم زود جوابمو میده اصلا کاری نداره مریضش هستم یا نه

عزیزم ایشالا به زودی مادر بشی 😘 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ديگه چيزي نمونده هااااا، انتظار داره تموم ميشه😍😍 اوضاع خوبه؟

عکس پروفایلشو قربون. آره ولی روزای آخر چقد سخت میگذره. آره خدا رو شکر خوبه عزیزمی مهربونم فدات

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اینستا پیجش رو دارم گاهی بهش پیام میدم سوال میپرسم زود جوابمو میده اصلا کاری نداره مریضش هستم یا ...

آره خیلی مهربونه.

خیلی ممنونم از دعای خیرت انشالله شما هم مامان بشی هرچه زودتر.

در اندک من تویی فراوان یارب..
عکس پروفایلشو قربون. آره ولی روزای آخر چقد سخت میگذره. آره خدا رو شکر خوبه عزیزمی مهربونم فدات

عزيزميييي😍 آره واقعا خيلييييي، ولي وقتي فكر ميكني كه دوهفته داره تموم ميشه يه حس خوبيه. خداروشكر كه همه چي خوبه، مراقب خودت باش😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خوب پردتیزدلون برا سرکوب ایمتیه اینکه دقیقا کارش عکس اونه پس براچی میدن‌من سیکل انتقال بودم روز ۱۳ س ...

خوب بوده که ۹

من روز ۱۲اندو ۸/۵بود 

خیره ایشاالله 

البته من انشاالله چهارشنبه انتقال میدم میشه روز 20سیکلم

سلام دوستان چند روز بعد از پانکچر پریود میشیم ۱۳ روز گذشته هنوز نشدم

من تقریبا ده روز بعد پریود شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزيزميييي😍 آره واقعا خيلييييي، ولي وقتي فكر ميكني كه دوهفته داره تموم ميشه يه حس خوبيه. خداروشكر كه ...

مرسی که به فکری عزیزم چشم مواظبم. خیلی برام دعا کن مامان جان 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره عزيزم، براي من روز ١٤ عصر زدم، بعد از ٥ دقيقه هاله خيلي كمرنگ انداخت، بعد از اون هي پر رنگتر شد. ...

منم انتقال قبلیم روز نهم بی بی زدم بعد ی ربع رفتم نگاه کردم دیدم خط دوم افتاده بعد هی پررنگ تر شد تا جایی که قشنگ خط صورتیش مشخص بود، فردایش ی بی بی دیگه زدم زیر شیش دقیقه هاله افتاد، انقد خوشحال شده بودم، فک میکردم مثبت شدم، هنوزم بی بی هارو نگه داشتم

بعضی وقتا فک میکنم نکنه مثبت بودم ازمایشگاه خوب نشون نداده 😔

سلام دوستان چند روز بعد از پانکچر پریود میشیم ۱۳ روز گذشته هنوز نشدم

عزیزم دقیق نمیشه گفت..... 

بستگی به بدن و میزان هورمونتراپی و.... داره.... 

بعضیا به موقع بعضیا زودتر بعضیا دیرتر پریود شدن..... 

یادمه تا ۵۰ روز تاخیرم داشتیم..... 

شما یه کم صبر کن دیدی پریود نشدی یه بی بی چک بزن..... 

با از بده اگه منفی بود و تاخیر طولانی‌تر شد بعضا دکترا دارو میدن فقط سرخود کاری نکن که بخوایی زودتر پریود بشی..... 

بعضی دوستان میبینی متلا زعفرون دم میکنن میخورن و با همچین کارهاییکه پریود بشن..... 

اما من توصیه نمیکنم چون هورمونها به هم ریختن و بهتره خودمونم بیشتر دستکاری نکنیم مگر اینکه دختر بر اساس شرایط فرد بخواد کاری بکنه یا تجویزی بکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دقیق نمیشه گفت.....  بستگی به بدن و میزان هورمونتراپی و.... داره....  بعضیا به موق ...

سلام عزیزم ببخشید یه سوال ما خونمون گرم دماش ۳۲ درجه هست آمپول آنوکساپارین رو بزارم درب یخچال بهتر یا جامیوه ای ؟ کدوم قسمت یخچال از همه جا گرمتر؟