2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
ممنون عزیزم دوس دارم یه ویزیت بیام پیشش  وقت میداره حرف بزنی باهاش؟ یا مث دکتر من فقط تند تند ...

بله عزیزم تا جایی که سوال داشته باشی میمونه و خودش جواب سوالاتو  میده گلم بعدم شماره تلفنشو بهت میده هر موقع هر سوالی باز برات پیش بیاد در طی سیکلت میتونی پیام بدی همونروز جوابتو میده

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضي دوستان پيام خصوصي دادن  چيكار  كردم من ٤٢ سالمه ١١ تا جنين فريز از سال گذشته داشتم كه ...

مرسی که خیلی کامل برامون توضیح دادی

نه ماه به سلامتی و خوشی برات بگذره

من توی سیکل انتقالم بنظرت خودم بدون نظر دکتر اینارو مصرف کنم؟

يك ساعت قبل از انتقال كپسول پيروكسيكام ١٠ 

٥ روز قبل انتقال دو نوع انتي بيوتيك داكسي سيكلين و تينافاس 

عزیزم چرا یک هفته قبل از انتقال پردنیزولون رو قطع کردی؟

مشکل ایمنیت کدوم فاکتور بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله عزیزم تا جایی که سوال داشته باشی میمونه و خودش جواب سوالاتو  میده گلم بعدم شماره تلفنشو بهت ...

سمر جون خیلی دوس دارم یه دکتر خوب و مورد اعتماد برم 

چون از اهواز میام تهران دیگه خودت میدونی چقد سخته دکترت ی شهر دیگه باشه برام مهمه انتخابم درست باشه ... 

شما قبل مام ابن سینا بودی ؟ 

کدوم مرکز بهتره بنظرت ؟ دکتر طرازی از علیرضایی باتجربه تر نیست ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیز جان ممنونم جواب دادی .توروخدا ممکنه ک تو بیضه اسپرم باشه؟چون هم هورمونی هم ژنتیک سالمه بع ...

ببین حتمااا تو بیضه اسپرم هست تسه میکنن و میکشن بیرون چند تا دونه اسپرم هم ک پیدا کنن همونا برات جنین میشه و انتقال میدی اینجا کلییییی داشتیم ک تسه شدن و اسپرم پیدا کردن و باردار شدن اصلا نگران نباش فقط یه مرکز خوووب برو پیش دکتر خوب

من این ماه میخواستم برم همسرم کرونا گرفت😭😭 با چند تا فولیکول کردی؟ امروز چند روزه؟

با دوتا فولیکول ۱۷ و ۱۵ که روز ۱۳ بودم.

روز ۱۴ اچ سی جی زدم.

روز ۱۵ و ۱۶ ای یو ای دوروز پشت سرهم.

صارم

۸۱۵ تومن ازمایش

۲۰۰ دستمزد دکتر

😉

بعضي دوستان پيام خصوصي دادن  چيكار  كردم من ٤٢ سالمه ١١ تا جنين فريز از سال گذشته داشتم كه ...

انتی بیوتیک هارو فقط یک روز خوردید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم