2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044467 بازدید | 684390 پست
سه روزه بودن، روزی سه تا استرادیول،  یه آسپرین و یه آمپول پروژسترون

اخ عزیزم .خیلی ناراحت شدم .ولی امیدت رو از دست نده صبور باش .بازم برو دنبالش.خدا جواب زحماتت رو میده مطمئن باش.خیلی ها اینجا بعد از چندین بار انجام دادن مثبت شدن.امیدت به خدا باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچها خوبین؟میگم شماها ک با ای وی اف باردار شدین چن  روز بعداز انتقال جنین رفتین برای سونوی ...

عزیزم نمیشه بگی که دو نفر مثل هم باشن و همزمان قلب دیده بشه

من خودم گداشتم طبق پریود هفت هفته کامل شدم بعد رفتم سونو  که قلب رو دیدم میشه دقیقا همون حدود ۳۳ روز بعد از انتقال

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

سلام بچه ها ظاهرا پرونده انتقال منم بسته شد.الان بی بی چک‌زدم‌منفی شد.لامصب مثبت کاذبم نشد دلم خوش بشه.روز دوازدهم انتقالم و بی بی چک‌منفی.....این بارم نشد.قربون امام‌حسین بشم تو خواب به پهنای صورت گریه کردم ازش خواستم.ولی انگار دلشون با من نبود.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
امروز روز ۱۵ انتقال جنین من بود، رفتم آزمایش دادم بتا شده بود ۰‌.۱ دنیا روی سرم خراب شد، دفعه دوم ا ...

عزیزم ما ها اکثرا همینطور شدیم. درکت می کنیم. منم یک ماه دیگه وارد سیکل پانکچر میشم. به خدا اینقدر دلم هنوز از انتقال و اون امپول های قبلی درد داره و شکمم بزرگ شده و چاق شدم اما خوب سن من 39 سال فرصت رها کردن و استراحت دادن به بدن نداریم. اینجا ما کنار هم جمع شدیم که بخاطر شباهت هامون در برابر این مشکل صبور بشیم. تو هم تا دو هفته حال رو حیت خوب نیست اما بعد با خودت کنار بیا و دوباره بسم الله بگو

سلام عزیز جان ممنونم جواب دادی .توروخدا ممکنه ک تو بیضه اسپرم باشه؟چون هم هورمونی هم ژنتیک سالمه بع ...

عزیزم ببین اینکه چقد طول میکشه که باردار بشی اگه اسپرم باشه دیگه بستگی داره به چند عامل اولیش شانسه.تو هر بار انتقال جنین حداکثر ۴۰ درصد شانس بارداری هست. مورد داشتیم هیچ مشگلی نداشتن نه خودش نه شوهرش فقط برا تعیین جنسیت اومدن برا آی وی اف چهار بار انتقال دادن اما هر چهار بار منفی شده. یکی هم مثل خود زینبی جون هم شوهرش مشکل داشته هم خودشون اندومتریوز داشتن اما بار اول مثبت شدن

دیگه بستگی داره به شانست. مورد دیگه ای که از نطر من مهمه اینه که مشکل پنهانی شما نداشته باشی.مثل مشکل ایپنی و انعقادی یا رحمت اوکی باشه کامل و یا موارد دیگه که من حصور ذهن ندارم. 

الان من خودم که شرایطم رو توضیح دادم یکسال بعد از تخمک کشیم و با انتقال سومم باردار شدم  .

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
پنج روز اول که استراحت کامل.ولی پامیشدم تو خونه راه میرفتم.کار خاصی نمیکردم.ولی الان چند روزه در حدی ...

عزیزم روزانه چقدر نشاسته و چه زمانی خوردی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سسلام عزیزم  بنظرم بادکش گرم رحم و تخمدان و ماساژ رحم و تخمدان و کشاله ران  بعد پریود تا ۱ ...

ممنون بادکش جایی سراغ ندارم باید پیداکنم .

دکتر گفت اگه بخوای انتقال میدم منم گفتم‌هرجور بنظرت خودتون بهتره جنبنام هم‌کمه نمیتونم ریسک کنم شوهرم هم fna شده دکتر میگه اینجوری یکم سخت تر میگیره اگه تو بهترین شرایط انتقال بدم بهتره.من آسپرین داشتم دفعه بعد اگه از اول هم انوکسا بده شاید بهتر باشه

یا رب العالمین