2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044458 بازدید | 684390 پست
مرسی که خیلی کامل برامون توضیح دادی نه ماه به سلامتی و خوشی برات بگذره من توی سیکل انتقالم بنظرت خ ...

بله مي تونيد مصرف كنيد ، من مشكل ايمني نداشتم فقط كم كاري تيروييد داشتم براي همين به دكتر پيشنهاد دادم ايشون هم قبول كرد ، پردنيزولون را دكتر گفت يك هفته قبل انتقال كنم و دوباره يك هفته بعد شروع كنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمر جون خیلی دوس دارم یه دکتر خوب و مورد اعتماد برم  چون از اهواز میام تهران دیگه خودت میدونی ...

گلم من ابن سینا نبودم عزیزم دکتر طرازی  هم نمیشناسم گلم من قبلا بیمارستان بهمن با دکتر عارفی بودم بعدشم اومدم مام ، دکتر علیرضایی تا جایی که فهمیدم قبلا صارم بودن و اونجا آی وی اف میکردن  و عضو انجمن جراحان اروپا هم هستن ببین گلم من تا الان از روند درمانم راضی بودم تو مرکز مام دکترمم  دکتر آرامش بده و خوبیه ولی من نمیدونم کجا بری بهتره ببین خوب صدرصد منم دلم میخواس جای خوب برم و با وسواس برای خودم دکتر انتخاب کردم و اومدم مام به امید مادر شدن پس از نظر من مام خوب بوده که اومدم مام حالا برای شما چطور باشه رو نمیدونم اینجا دوستان از دکتر طرازی هم راضی بودن فقط یه مقدار مثل اینکه تو ابن سینا موقع های وقتیشون گاها پیش اومده که نبودن .

در اندک من تویی فراوان یارب..
علیراضایی قبلا صارم بود.خیلی تعریف میکنن

تو صارم ازشون تعریف میکنن؟ 

بنظر من هم دکتر خوبیه خیلی با حوصله و انرژی مثبته همیشه همه نوع سوالتم با حوصله و قشنگ توضیح میده من تو مرکز که با خیلیا صحبت میکنم باهاشون باردار شدن آمارش خوبه کلا انشالله منم اینبار باهاشون باردار بشم 😊

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم خداروشکررر خیلی خیلی برات خوشحال شدم مبارکه ایشالله آزمایش بارداریتم عددش عالی باشه. گلم برای ...

ممنون عزیزم ولی واقعاا به بیبی چکی که نیم ساعت بعد هاله بیفته اعتباری نیست.با دفعه های قبل تنهافرقی که داشت ایت بود که بلاست بود و فریز.

بله مي تونيد مصرف كنيد ، من مشكل ايمني نداشتم فقط كم كاري تيروييد داشتم براي همين به دكتر پيشنهاد دا ...

عزیزم امپول چسب جنین و بعد انتقال دکتر انصار پور تزریق کردن یا بیرون بردی زدن..؟؟؟مرسی از پاسخ گویت

فدای تو بشم عزیزم.ولی فعلابه خودم امیدواری ندادم اخه اولش منفی بود بعد از نیم ساعت هاله انداخت 

عزیزم من ماههایی که اقدام میکردم اما پریود میشم بعد ده روزم اگه بی بی چکم میموند مثبت نمیشد حتما یچیزی هست که هاله افتاده حالا چه نیم ساعت چه دو ساعت

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم امپول چسب جنین و بعد انتقال دکتر انصار پور تزریق کردن یا بیرون بردی زدن..؟؟؟مرسی از پاسخ گویت

خود ابن سينا ، ماما دستيار دكتر مياد طبقه چهارم و تزريق ميكنه داخل رحم 

يه امپول  gcsf هم روز سوم انتقال داشتم كه دكتر گفته بود زير جلدي دور ناف بزنم