2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044564 بازدید | 684399 پست
آها ممنونم عزیز دلم .آخه واسه عمل نمونه بیضه واسه دوماه دیگه.قت دادن هرچی اصرار کردیم گفتن نوبتا تا ...

خواهش عزیزم  اگر اضافه وزن داری کم کن .پیاده روی کن .اگر بتونی هزینه کنی قرص اووابوست بخر (البته بزار نتیجه عمل مشخص بشه ) فولیک اسید بخور .آزمایش ویتامین دی بده اگر پایین بود قرص بخور .فعلا همینها به ذهنم رسید .حالا بقیه دوستان هم اگر بدونن راهنماییت میکنن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پرگنازون چه جوری مصرف کنیم  روزانه یا چندروز یه بار

همراه با ناهار روزي يدونه بخور عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اوه اوه چه سوال سختي دختر😂😂😂من از روز دوم شروع كردم تا ١٠ هفته اگر اشتباه نكنم روزي دوتا&nbs ...

عزیزم یعنی بعداز انتقال هم استرادیول ادامه پیدا میکنه؟

من برا قبل انتقال ۳۶ تا استرادیول روزی سه تا دارم

یعنی پنج هفته

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم مبارکه  من روز پنجم انتقالم هیچ علائمی  ندارم شما علائم  چی داشتی

ممنون مامان خانوم🌷 نه عزيزم، من روز ١٢ بود تازه كمردرد و ضعف پا اومد سراغم. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آهان چشم  پس این آز رو بدم بعدش نیازی نیست درسته؟

اره این ازم اصلا نیاز نیست ولی اکثر دکترا میگن ۴۸ ساعت بعد تکرارشه که ببینی دوبرابر شده یا نه بعدش دیگه فکر کنم دو هفته بعد باید بری برای سونو

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
آره واقعا. هزار بار خدا رو شکر گذارم که باردار شدن رو بالاخره تو پرونده منم گذاشت اونم بدون آنوکسا. ...

الهی آمین😍😭 امیدوارم من و دوستامون زودتر مامان بشیم

برات خوشالم انشالله به سلامتی نی نی رو بغل بگیری

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستان من لمروز روز ١٣ انتقالم بود ازمايش بتا دادم ٥٧٦ بود واقعا باورم نميشه با سن من به معجزه شبيه هستش اونم با تخمك خودم انشالله دعا كنيد تا اخرش برام خوب پيش بره 🙏 و منم از خدا ميخوام همه تون هر چه زودتر اين لحظه را تجربه كنيد ممنون از تجربياتي كه به اشتراك گذاشتيد و من را تو اين راه كمك كرديد

بچها تروخدا اگه کسی میدونه  بگه تو نی نی سایت  چجوری پیامی که دادم رو حذف کنم حواسم نبود ش ...

سه دقیقه فرصت داری ک سه نقطه پایین پیامتو بزنی و حذف کنی وگرنه بعدش حذف نمیشه. البته نمیدونم ب نی نی یار ها بگی حذف می کنن یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان من لمروز روز ١٣ انتقالم بود ازمايش بتا دادم ٥٧٦ بود واقعا باورم نميشه با سن من به معجزه شبيه ...

عزییییزم. خییییلی مباااااااااارکه. ان شاالله 9 ماه ب سلامتی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچها تروخدا اگه کسی میدونه  بگه تو نی نی سایت  چجوری پیامی که دادم رو حذف کنم حواسم نبود ش ...

چنددقیقه که‌گذشت نمیشه ولی یباریه بچه ها گفت اگه روز دیکه یا هرروزی  دقیقا همون ساعت میتونی حذف کنی

یا رب العالمین
دوستان من لمروز روز ١٣ انتقالم بود ازمايش بتا دادم ٥٧٦ بود واقعا باورم نميشه با سن من به معجزه شبيه ...

وای مامان جان مبارکت باشه عزیزم الهی که سلامت بغلش کنی برای منم خیلی دعا کن جونم خدا رو هزار مرتبه شکر. 😍😍😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤