2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044495 بازدید | 684391 پست
اره  آزمایشات و عکس رنگی و حتی پاپ اسمیر رو میتونی شهر خودت انجام بدی اما اونجا بخوای نخوای سون ...

ممنونم عزیز دلم اگهاینارو ببرم چقدر طول می‌کشه تا انتقال .میشه هر وقت توانستید توضیح بدینواسم چقدر طول می‌کشه.من شوهرم آزوه از اول تا آخر اگه من مشکل نداشته باشم چقدر طول میکشه

ن والا عزیزم اینا همش توهمه واسه خودم درست کردم هنوز معلوم نیست اسپرمی باشه یا دوره ای وی اف جور بشه ...

ببین عزیزم حتما قبل از شروع سیکل پانکچر به دکتر همسرت بگین که تسه کنن براش . اخه دفعه دوم که من رفته بودم برا انتقال یه خانمی رفته بود پانکچر بعد همزمان هم شوهرش رو برده بودن عمل میکروتسه که انگار اصلا اسپرم نداشته حتی تو بافت بیضه ها هم اسپرمی نبوده .خیلی ناراحت بود خانمه. میگفت حداقل تخمکام رو فریز میکردین بهش میگفتن خب وقتی اسپرمی نیست و ندارین فریز کردن تخمک دردی رو دوا نمیکنه.باید برین برا جنین اهدایی. 

حالا شما هم به دکترش بگین قبل از شروع سیکل تسه بشه که بدونی اسپرم داره تو بیضه یا نه بعد شما برین تو سیکل

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم حتما قبل از شروع سیکل پانکچر به دکتر همسرت بگین که تسه کنن براش . اخه دفعه دوم که من رفته ...

آره عزیزم .همین کارو میکنیم ولی دکترتو رویان گفت یا مسیر خروجش دچارانسداده یا آنقدر ضعیفه نمیتونه بیرون بیاد.حالا اگه باشه از اول تا آخر چقدر طول میکشه

سلام عزیزم خوبی میگم داروهایی که زده ۳۰ درجه رو بزاریم درب یخچال خراب میشه ؟ بخاطر رطوبت یخچال میترس ...

من داروهایی که باید جای خنک باشن رو تو اتاقی که کولر هست و خیلی خنکه میذارم . قبلا میذاشتم تو در یخچال مشکلی هم پیش نمیومد

خواهشاً شما جوابمو بده واسه ای وی اف تو رویاناژمایش هورمونی و سونو و عکس رنگی میتونم تو شهر خودمون ب ...

آره گلم رویان قبول میکنه .من حتی عکس رنگی از دو سال قبل داشتم قبول کردن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انوکسا همون هپارین میشه؟ چرا دکتر رویان حاضر نشد برا قبل انتقال برا من تجویز کن؟ گفت برو هماتولوژی ...

کلا بعضی دکترای رویان خیلی سخت میگیرن برا تجویز این دارو. هماتولوزیست باز بیشتر سخت میگیره. من با وجود اینکه قبل از انتقال اولم مشخص شده بود که فاکتور mthfr مشکل دارم باز متخصص خون میگفت نه چون انتقال اولته نیاز نداری بعد از مثبت شدن هفته ۲۸ بارداری اگه تو سونو مشکلی بود بعد برات تجویز بشه. انتقال دومم که منفی شد با دکتر محیطی ویزیت شدم دوباره همون فتکتور با یسری ازمایشات ژنتیک و کاریوتایب برام نوشت و گفت حتما همین رویان انجامش بدم که باز مشخص شد همون فاکتور انعقادی رو مشکل دارم دیگه باز رفتم پیش هماتولوژیست که اینبار با توجه به دوتا منفی که داشتم و اینکه تو رویان هم این مشکلم محرز شده بود برام تو پرونده نوشت اسپرین رو از شروع سیکل داشته باشم و آنوکسا رو از اول انتقالم داشته باشم که باز دکتر مصطفایی که دکتر اصلی خودم بود نظر متخصص خون رو نقض کرد و گفت لازم نیست .هر وقت مثبت شدی انوکسا بزن. کلا دیگه از دکتر مصطفایی خوشم نمیاد. دکتر محیطی خیلی بهتره. دگتر قاضی هم من روز انتقال شنیدم برا اکثر مریضاش انوکسا از اول انتقال تجویز کرده بود.خیلی هاسون هم ازمایشات رو نداده بودن. که الان میگن رفته مام

ممنونم عزیز دلم .وقتی جواب همه رو ببرم .بهم ال دی میدن واسه شروع یا باید تو نوبت باشم

نه گلم نوبتی نیست بستگی به روند درمانت داره .مثلا ما فقط یک ماه منتظر جواب آزمایش کاریوتایپمون بودیم 

بعدش هم به خاطر کرونا عقب افتاد 

فقط اگر انشالله داخل نمونه همسرت اسپرم پیدا شد .تو هم شروع کن به تقویت کردن خودت تا تخمک‌های با کیفیتی داشته باشی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه گلم نوبتی نیست بستگی به روند درمانت داره .مثلا ما فقط یک ماه منتظر جواب آزمایش کاریوتایپمون بودیم ...

آها ممنونم عزیز دلم .آخه واسه عمل نمونه بیضه واسه دوماه دیگه.قت دادن هرچی اصرار کردیم گفتن نوبتا تا اون موقع پره.عزیزم میشه بگید چجوری خودمو تقویت کنم.یکم تنبلی تخمدان دارم متفورمین و ویتامین و دوسین با تخم هویج میخورم فقط