2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
ادرسو درست زده بودم؟😂

اره عزیزم 😂😂اونجایی که گفتم درست زدی بعد به راننده زنگ زدم گفتم ما خونمون نزدیکه براتون لوکیشن بفرستم میاین قبول کرد شوهرمم رفت ازش گرفت.

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اره گيرت اومد حتما بگير بذار به دردت ميخوره خارجيش هر بستش ٢٨ تايي بود يعني براي ١٤ روز

برامن ایرانیشو نوشت یه هفتاد هشتاد تاهم فکر کنم دارم.بنظرت خارجی وایرانیش خیلی کیفیتش فرق داره؟من با همینا روز ۱۳ ضخامتم ۹ بود 

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم 😂😂اونجایی که گفتم درست زدی بعد به راننده زنگ زدم گفتم ما خونمون نزدیکه براتون لوکیشن بفر ...

يعني اينقدر دنبال اون كوچه اي كه گفتي گشتم اصلا پيداش نكردم😂راننده به شوهرم گير داده بود اين چه قرصيه😂😂😂عزيزم ببخشيد خوب برات بسته بندي نكردم تند تند شد زود رسيد راننده وقت نكردم اصلا ساك دستي پيدا كنم.

خداياشكرت....❤️ 
برامن ایرانیشو نوشت یه هفتاد هشتاد تاهم فکر کنم دارم.بنظرت خارجی وایرانیش خیلی کیفیتش فرق داره؟من با ...

عزيزم مهم تاثير گذاريش هستش كه خداروشكر برات خوب بوده بقيش مهم نيست

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم من ترشح نداشتم بعد از مثبت شدنم.عادی بودم.از هفته های بالا من ترشح داشتم. بنظرم اینکه داشته با ...

حالا من با این آمپول های پروژسترون که تزریق میکنم روز به روز درد و تورم سینه هام بیشتر میشه.

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
آها ممنونم توروخدا با این وضعیت ک همه چیش نرماله احتمال داره اسپرم تو بیضه باشه چرا م میگید در هر صو ...

وای ببخشید منظورم هست بود اشتباه نوشتم ببخشید دیگه نمیشه پاک هم کرد دکتر توصیحی نداد

خدایا شکرت
نمیدونی علت خونرسانی ضعیف چی هست؟من تحرکم زیاد نبود توخونه هستم

من داخل سیکل انتقال خستگی و استرس داشتم هر ۳ روز میرفتم تهران برای سونو و آزمایش یبار ضخامت پس رفت داشت گفت فردا بیا منم هتل گرفتم موندم گفتم هر چی میخواد بشه ۳ تا بطری اب معدنی خوردم از  ۳ بعذ از ظهر تا ۱۱ شب که بعدش خوابیدم و پیاده روی یک ساعته رفتم فرداش ضخامت یهو شد ۱۱ خودمم تعجب کردم گفتم ممکنه اون دستگاه سونو خراب بوده. در عرض یک روز اینهمه تغییر

خدایا شکرت
وای ببخشید منظورم هست بود اشتباه نوشتم ببخشید دیگه نمیشه پاک هم کرد دکتر توصیحی نداد

آها ممنونم عزیزم .دکتر چیزی نگفت فقط گفت چون همه چیش نرماله احتمالا اسپرم تو بیضه هست .عزیزم ببخشید سوال زیاد میپرسم شما انسدادی بود؟چرا دوتا انتقالتون منفی شده

آها ممنونم عزیزم .دکتر چیزی نگفت فقط گفت چون همه چیش نرماله احتمالا اسپرم تو بیضه هست .عزیزم ببخشید ...

اونم گفتن ۴۰ درصد شانس باروریه ۶۰ درصد ممکنه منفی بشه. اینبار میخوام ازمایش ایمنی انعقادی  رو بدم فقط دو تا جنین برام مونده

خدایا شکرت