2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044402 بازدید | 684385 پست
ممنون  چون از شهرستان میخوام برم گفتم بدونم دقیقا چه کار کنم ؟  میخوام هی دوباره کاری نش ...

عزیزم اگه بتونی روز اول تا سوم پریودیت بری به نظرم بهتره چون سنو رو میگیرن یه پله جلوتر میوفتی

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
عزیزم اگه بتونی روز اول تا سوم پریودیت بری به نظرم بهتره چون سنو رو میگیرن یه پله جلوتر میوفتی

اهان مرسی پس میذارم همون روز میرم فقط دیگه لازم که نیست نوبت تلفنی بگیرم؟ 

همون روز دوم پریودیم صبح اونجا باشم که سونو و ازمایش بگیرن ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تا جایی که من میدونم اول باید تلفنی وقت بگیری

اخه الان مشکلم اینه که من بخوام روز اول تا سوم پریودی برم 

دقیقا نمیدونم چه روزیه که از الان نوبت بگیرم عقب جلو میشه بعضی اوقات

@nedajooon12345    ممنونم عزيزم😍 اتفاقا ديشب تا ٥ صبح داشتم فقط شكرش ميكردمو نماز شكر ه ...

دیگه برو با خیال راحت شادی کن عزیزم. تبریک می گم.   خیلی می چسبه بعد کلی انتظار . برای ما هم دعا کن انتظارمون زودتر به سر برسه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اخه الان مشکلم اینه که من بخوام روز اول تا سوم پریودی برم  دقیقا نمیدونم چه روزیه که از الان ن ...

به احتمال زیاد باید وقت بگیری من رویان رفتم دفه اول تشکیل پرونده بود  یسری آزمایش برای خودم نوشتن از همسرم آزمایش گرفتن و ماما معاینه کرده بود

خدایا شکرت
بچه ها دو روزه سركلاژ شدم يبوست دارم ميترسم برم دستشويي😭😭ميشه يه شربتي چيزي بگيد بخورم خسته ش ...

منم خیلی بد یبوست می گیرم چیکاجان. تو انتقال اولم هر روز صبح ناشتا یک لیوان پر آب  گرم می خوردم خیلی خوب بود. البته هر روز. اگه یه روز نمی خوردم دوباره یبوست می شد. و اینکه کلا سعی کن آب خنک نخوری.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
به احتمال زیاد باید وقت بگیری من رویان رفتم دفه اول تشکیل پرونده بود  یسری آزمایش برای خودم نوش ...

باشه مرسی پس یه روز همینجوری نوبت میگیرم که دیگه خودشون بهم بگن چه کار کنم 

چاره چیه