2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044545 بازدید | 684395 پست
خدا رو شکر عزیزم .بد نیستم.لکه های قهوه ای گاهی هست دو روز نیست یه روز هست .دیگه خسته شدم چیکا جون.& ...

ميفهمم عزيزم واقعا خسته كنندست. والله يسره در حال استراحتم فقط براي دستشويي بلند ميشم. كمپوت سيب و گلابي خوردم فعلا بهترم

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی بد یبوست می گیرم چیکاجان. تو انتقال اولم هر روز صبح ناشتا یک لیوان پر آب  گرم می خوردم ...

اي خدا اين ديگه چه گرفتاري هستش. من كلا چندماهه اصلا اب سرد نميخورم صبح بخاطر قرص تيروييدم يه ليوان اب ولرم ميخورم من كلا قبلا هم اين گرفتاري رو داشتم يه مدت خوب بودم دوباره شروع شد.

خداياشكرت....❤️ 
مبارکه منم دعاکن میشع یه کم از خودتون مشکلتون بگین اینکه خراش رحم تاثیر دارع؟برای همه انجام میدن؟هزی ...

ممنون عزيز دلم😍 مشكل ما مرفو پايين و كم تحركي همسرم بود و اينكه خواش براي من تاثيري نداشت ولي براي خيليا تاثير داشته. من انتقال دوم خودم به دكترم پيشنهاد دادم. هزينش پارسال شد ٢/٥ ولي الان اطلاعي ندارم عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دیگه برو با خیال راحت شادی کن عزیزم. تبریک می گم.     خیلی می چسبه بعد کلی انتظار . برای م ...

الهي به وقت همين اذان زودتر خلاص بشيد از اين انتظار و درمان🤲🏻🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مبارکا باشه گلم  اصلا به مادرت نگفته بودی؟الانم نگفتی درحال درمانی؟

ممنون عزيزم😍 نه هيچ كس خبر نداره، فك ميكنن كاملا طبيعي باردارم😂😂 آخه اگه بگم ، كاري كه از دستشون بر نمياد، جز اينكه فكرشون رو درگير كنم. 

اي خدا اين ديگه چه گرفتاري هستش. من كلا چندماهه اصلا اب سرد نميخورم صبح بخاطر قرص تيروييدم يه ليوان ...

اي جاااانم، بخاطر اينه كه تحرك نداري، همون كمپوت هايي كه خوردي عاليه

سلام بچه ها من شنبه بتام ۲۱۷ بود امروز ۹۷۰ بود روندش خوبه؟

عالیه قربونت برم 2 برابر شده هر 48 ساعت و روندش کاملا درست و طبیعیه عدد بتات خیلی شبیه من بتای اول من 440 بود 48 ساعت بعد شد 950 توام اگه 2 شنبه میدادی همین 400 وخورده ای میشد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

سلام بچه ها میشه دعا کنین یکم حالم خوب نیس. نمیدونم کرونا گرفتم یا سرماخوردگی عادیه. تموم جونم درد میکنه عطسه و آبریزش بینی و سر دردم دارم. 

نگران خودم نیستم نگران بقیه ام. دست برادر زادم شکسته بود عمل کرده طفلک دیروز خونشون بودم بنده خداها مامان و بابامم اومدن از راه دور. خیییییییییلی نگرانم ک نکنه کرونا باشه و خدااااااای نکرده اونام از من گرفته باشن. تو رو خدا دعا کنین کسی طوریش نشه. من دی ماه مادربزرگمو از دست دادم سر همین. نگران خانوادمم بیشتر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها میشه دعا کنین یکم حالم خوب نیس. نمیدونم کرونا گرفتم یا سرماخوردگی عادیه. تموم جونم درد م ...

خانمی حتما تست بده منم چندروز پیش گلو دردداشتم،دوستم کرونا داشت باهم بودیم،داشتم سکته میکردم،رفتم تست پی سی آر دادم شکرخدامنفی بود،شماهم برو بده چون علایم دارین.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد