2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044853 بازدید | 684415 پست
مرسي عشقم، منتظر آزمايشم ولي😍 جنينام بلاست بودن و سه تا

ای جانم خیلی خیلی تبریک میگم الهی که امروز بتات یه عدد عالی باشه و دلمونو شاد شاد کنی.

گلم یه چندتا سوال ☺

هر سری سه تا برات انتقال میدادن یا فقط اینسری سه تا انتقال دادن؟

آمپول دیفرلین رو به چه دلیل بهت دادن چون شنیدم برای آندومتریوز میدن و اینکه این آمپولو چه موقع از سیکلت زدی؟

چسب جنین رو چه موقع از سیکلت زدی؟

و اینکه هیسترو کرده بودی چه تشخیصی برات دادن؟

بازم بهت خیلی خیلی تبریک میگم گلم خیلی برات خوشحالم خدارو هزارمرتبه شکر

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از روز 4 به بعد، ولی هی قطع میشد دوباره وصل میشد🤣

من روز سوم انتقالم انگار نه انگار اصلا فقط دور نافم یه کم میسوزه زیر شکمم بعضی وقتا همیشه نه .سرانتقال اولمم همینطور بودم ولی منفی شدم به خاطر داروها بود

سلام به همه، اینم بی‌بی چک من😁

عزیییییزم مبارک باشه .خیلی براتون خوشحال شدم.ان شاءالله قسمت هممون بشه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
من روز سوم انتقالم انگار نه انگار اصلا فقط دور نافم یه کم میسوزه زیر شکمم بعضی وقتا همیشه نه .سرانتق ...

ببین اصلا به علائم توجه نکن اصلا، منم بعضی روزا بیدار میشدم میگفتم وا هیچ خبری نیستا و به هم می ریختم، در صورتیکه الان واقعا هم نباید خبری باشه بخصوص تا روز 4 که اصلاااا، بنظرم تا میتونی مثبت فک کن و خودتو حتی با دفه پیش خودتم مقایسه نکن

من روز سوم انتقالم انگار نه انگار اصلا فقط دور نافم یه کم میسوزه زیر شکمم بعضی وقتا همیشه نه .سرانتق ...

اصلا بهش فکر نکن چون خیلیا بی علامت بودنو مثبت شدن انشالله که شما هم مامان شدی. با تو دلیات ذوق کن بی خیال علامت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤