2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
خدانكنه عشقم. بخدا گوريل ديدي ميخواد راه بره پاهاشو چجوري ميذاره من مثل اون شده بودم 😂😂😂😂😂😂

فدای تو که اینقد ماهی. چه مامان شاد و شنگولی 😚😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من انشااله چهارشنبه هفته بعد ولی از جمعه شروع کنم به پروژسترون🤨

جنین شما ۳روزه است؟ استرادیول چندتا میخوری؟پردنیزولون نداری؟

من حس میکنم دکترم میخواد زودتر از بقیه برام انتقال بده

یا رب العالمین
خانما لطفا کمک کنید شما موقع استفاده از امپولا پانکچر چیزا گرم میخوردید یا قبلش لطفااااا راهنمایی کن ...

عزیزم این مدت قبل پانکچر حتمااااا پیاده روی برو 

تاثیرش خیلی بیشتر از چیزیه که فکرشو میکنی

فدای تو که اینقد ماهی. چه مامان شاد و شنگولی 😚😚😚😚

شادو شنگولو خوب اومدي با اين وضع داغونم😂وقتي يكي از بچه هاي اينجا مثبت ميشه اينقدر انرژي ميگيرم انگار خواهر نداشتم خوشحاله كه خوشحاليش به قلبم منتقل ميشه😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
😂😂😂😂. برو بغلش کن بهش بگو بابا شدنت مبارک گناه داره هی بهش میگی آزمایش. وای حالتو خریدارم اینقد ...

فردا ايشالا با جواب آزمايش به توصيت گوش ميدم😁😘😘

الهي هيچوقت غم نداشته باشي عزيز دلم، سارا جونم الهي كه عكس بيبي چك بزاري خودم برات ذوق كنم، خيلييييي منتظر اون روزم. امروز كه گفتي يكشنبه آزمايش داري، هي با خودم يادآوري ميكردم كه يكشنبه منتظر خبراي خوبت باشم.😘😘 

قربون دل پاكت عزيز دلم😍😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
شادو شنگولو خوب اومدي با اين وضع داغونم😂وقتي يكي از بچه هاي اينجا مثبت ميشه اينقدر انرژي ميگيرم انگ ...

مهربون كي بودي؟ 😘😘 عزيز دلمي خدا جوجه هاتو برات حفظ كنه😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم مبارک باشه مامان شدنت ♥️جنینات چند روزه بودن چندتا جنین اتقال دادی 

مرسي عشقم، منتظر آزمايشم ولي😍 جنينام بلاست بودن و سه تا

شادو شنگولو خوب اومدي با اين وضع داغونم😂وقتي يكي از بچه هاي اينجا مثبت ميشه اينقدر انرژي ميگيرم انگ ...

عزیزمی الهی که همیشه دلت شاد باشه و نی نی ها رو صحیح و سلامت بغل کنی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مهربون كي بودي؟ 😘😘 عزيز دلمي خدا جوجه هاتو برات حفظ كنه😍😍

فدات بشم من الهيييي اينقدر اين دوران برات بدون دردسرو شيرين بگذره كه ني ني بعدي رو سال بعدش بياري😂😂😂😂الان شوهرم گاهي به شوخي بهم ميگه بعداز اينا يه دوتا ديگه هم بياريم انگار خنجر ميزنه تو قلبم🤕🤕🤕

خداياشكرت....❤️ 
اي جاان😂😂😂خيلي برات خوشحالم😍😍😍

مرسييييي مهربون😘😘😘 تجربه قشنگيه انشاالله قسمت همه بچه هاي تاپيك🌷🤲🏻 

فردا آزمايشم بياد خيالم راحت ميشه

مرسي عشقم، منتظر آزمايشم ولي😍 جنينام بلاست بودن و سه تا

خدا رو شکر الان داشتم سوره مریم می خوندم گفتی میرم بی بی چک بزارم پستت رو دیدم برات دعا کردم انشالله فردا با یه بتای تپل میای و نی نی هات برات سالم میمونن ♥️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷