2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
عزیزم برای کسایی که مشکل دارن و سی دی ها نرمال نباشن میدن و موثره چون اگر داروی روتین و بی ضرری بود ...

وای چقد خیالم راحت شد ممنونم خدا خیرت بده گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
لطف کردی عزیزم ان شاالله سبب خیر بشه برات    

قربونت عزیزم

به دعای شما❤

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقد خیالم راحت شد ممنونم خدا خیرت بده گلم 

یه نگاه به عوارضش بکن دیگه هوس خوردنشو نمیکنی😆

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
فوری بیمه تکمیلی پرداخت کرد؟من برا اخر اسفند دادم هنوز ندادن هزینه رو...بیمه اسیا

برای ما هم آسیا هست هزینه های معمولی رو دو هفته ایی میده هزینه های زیاد و بستری رو حدودا یکماهه میده

اداریتون باید پیگیر باشه که زود بدن 

سلام زی زی جان  بله دونر گرفتم فعلا ولی هنوز انتقال ندادم شما زایمان کردی به سلامتی؟ نی نی خو ...

خداروشکر...

از دونرت راضی بودی کارات بخوبی پیش رفت؟؟؟

انشاالله اینبار دیگه همه چی به خیر و خوشی برات پیش بره دوستم،،من همش بیادت هستم عزیزم انشاالله هرچه زودتر حاجت روا بشی🙏😊

من نه هنوز زایمان نکردم هفته دیگه اگه خدا بخواد...پسره👶😍

😁😁😁 آره خوندم عوارضشو

پس مثل بچه خوب خداروشکر کن که سالمی و نیازی نداره به خوردنش🙃😄

من که روز دهم زدم منفی....    

ده خیلی زود بوده الان پیشول که زده فردا میخواد آز بده تازه جنیناش بلاست بودن ولی حالش کمرنگ بود حالا مال شما که فکر کنم گفتی سه روزه بودن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسي عزيز دلممممم مهربوووون جانم😘😘 برام دعا كن فردا خوش خبر بيام، اصلا باورمون نشده هنوز🙈 انشاالل ...

ان شالله ان شاالله عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروشکر... از دونرت راضی بودی کارات بخوبی پیش رفت؟؟؟ انشاالله اینبار دیگه همه چی به خیر و خوشی بر ...

ای جان 

تروخدا موقع زایمان دعام کن

راستی بعد از مثبت شدن اصلا نرفتی تهران برا سونو ساک‌و قلب؟ اینجادکترت کی بود؟