2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلام عزیز دلم من هنوز انتقال ندادم والا ماجرا داره ای استرادیولا 😁 ازونجایی که استرادیول کمه، یه ...

سلام ممنون منم فعلا دارم اصفهان چندجا داشتن اگه کسی گیرش نیومده بده بهش.خودت هم که برا انتقال میخوای

میگفتن‌گیرنمیاد من فکر کردم‌گرونه اینا که خیلی هم ارزونه دیکه چرا گیرنمیاد

یا رب العالمین
من انتقال اول منفی شدم انتقال دومم سری پیش ک منفی شدم داغون شدم خدابخیر کنه

اصلا نگران نباش تازه برای انتقال دوم احتمال باردار شدن خیلییی بیشتره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مبارکه فردا آزمایشتم مثبته. بسلامتی باشه ان شالله

مرسي عزيزم، امروز يادت كردم، انشاالله دست پر بياي عزيز دلم😘😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اخه دوستم که باهم تویه روز دوتامون پنج روزه انتقال دادیم یکشنبه یعنی دوروز پیش دیروز لک دیده

اخه همه لک نمیبینن من اصلا لک ندیدم بجز روز اول انتقال که ربطی به لانه گزینی نداشت خونریزی شدید داشتم مثل اینکه دکتر یکم دهانه رحممو دستکاری کرده بود بخاطر اون بود

انشالله با نی نی تو دلت برای همه دعا کن که خدا دلشونو شاد کنه ماهم همه چیمون خوب پیش بره

انشاالله انشاالله🤲🏻🌷 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من شوهرم سرکاره کسی روهم ندارم پیشم باشه امروز روز دوم انتقالمه مجبورم پاشم سرپا چون یه پسر ۱۰ ساله ...

منم تنهام همه ی کارامو خودم میکردم فقط اصلا خم و راست نمیشدم اگه میخواستم چیزی بردارم مینشستم و برمیداشتم یه گلخونه کوچولو تو خونم دارم اینام مثل بچه ن مرتب بهشون رسیدگی میکنم اصلا نگران اینا نباش هروقت لک یا خونریزی دیدی اون وقت استراحت کن