2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست
قربون خدا و بزرگیش برم سپردم به خودش

انشاالله خوش خبر مياي😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبااااارکاااا باشع عزیز دلمممم ❤❤❤ انشاالله فردا با کلییی خبر خوش میای و همه مون رو ذوق زده میکنییی ...

مرسي عزييييييز دلم، انشاالله مرسي از دعات😍😍😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مبارکه دوست خوبم، علائمی هم داشتی؟

مرسي عزيز دلم😍 علائم خاصي نداشتم فقط كمر درد از دو روز پيش، و ضعف پا. كه گفتم بخاطر استروژن هست

اره من دیدم😍👌

😍😍😘

عزیزم مراکز هزینه ها فرق داره، مرکزی که من میرم خیلی باهام افتاد، پانکچر 10 تومان، انتقال هم تقریبا ...

ممنون عزیزم. من شنیدم مرکز مام خوبه، میخوام برم اونجا

دکتر برام امپول سینال اف نوشت، از سه پریودم تا هشت پریودم روزی ۶ واحد تزریق کردم. هشت پریودم رفتم سونو. گفت بیا ای وی اف، پر تخمکی، احتمالش زیاده هایپر بشی. دوباره سینال اف نوشت گفت روزی دوازده واحد تزریق کن شنبه بیا. حالا میترسم هایپر میشم

لطف کردی راهنماییم کردی دستت دردنکنه

میدونی امپول و داروهاش حدود چندتومن میشه؟

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
لکه بینی و ترشح حالت تهوع هیچی؟

نه اصلا هيچي، بدن ها متفاوته البته

سلام بچه ها من یکشنبه همین هفته یعنی دو روز پیش انتقال دادم دوتاجنین پنج روزه هیچ علائمی ندارم نه تر ...

سلام عزيزم مبارك باشه، خيلي زوده كه، از الان دنبال علائم نباش اذيت ميشي