2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم اگه مستعد يبوست هستي يا نخور يا كم بخور، من از ترسم نخوردم چون دفعه قبل احساس كردم اذيت شدم

من انتقال قبلیم نخوردم‌اصلا هم یبوست نداشتم نمیدونم الان بخورم چجوره.چقدر باید بخورم؟از کی بخورم؟

یا رب العالمین
مرسي عزيز دلم، انشاالله😘😘♥️♥️

مبااااارکاااا باشع عزیز دلمممم ❤❤❤

انشاالله فردا با کلییی خبر خوش میای و همه مون رو ذوق زده میکنیییی😍😍🤗🤗❤😘😘

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

سلام دوستان ، من امروز روز سیزدهم انتقالم هست، صبح توی محل کار یه گربه جلوی من دراومد خیلی ترسیدم بعدش اعصابم خورد شد و با رئیسم سر گربه بحثم شد، از اون موقع همش ذهنم درگیر اینه نکنه ترس و اعصاب خوردی روی جنین‌هام تاثیر بد گذاشته باشه، بنظرتون ضرر نداشته باشه براشون؟؟😑😑

😉. عزیز دلمی فدات شم مرسی از حرفای قشنگت الهی آمین خیلی گلی انشالله که منم به مراد دلم برسم. نگران ...

انشاالله عزيز دلم، خدا هوامونو داره، رهامون نميكنه😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مبارک باشه عزیزم با حال خوبت برای ما هم دعا کن  ایشالا فردا هم دوباره با جواب ازمایش خوشحالمون ...

چشم عزيزم اگه قابل باشم😘😘 انشاالله خودم براتون ذوق كنم، انقد كه امروز دلگرمم كرديد😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام خانما میشه راهنماییم کنین؟ میخوام ای وی اف انجام بدم. هزینه‌ها و اینا چقدره، مراکزی هستن که در ...

عزیزم مراکز هزینه ها فرق داره، مرکزی که من میرم خیلی باهام افتاد، پانکچر 10 تومان، انتقال هم تقریبا یه 4 تومانی میشه، بعد از اینکه روز دوم یا سوم پریود سونو شدی دکتر برات داروهای تخمک کشی مثل آمپول سینال اف و ... رو می نویسه، تزریق می کنی باز بهت میگه مثلا یه هفته دیگه بیا سونو شو ببینم چقدر فولیکول داری، تخمکا به سایز مناسبی که رسید تخمک کشی میشی، باتوجه به اینکه میگی کیستای ریز ریز داری احتمالا هایپر شی، اگه هایپر شی جنینا رو فریز می کنند دو تا سه دوره پریود که بگذره میگن می تونی بری برای انتقال، اگه هم هایپر نشی جنینا رو فرش برات انتقال میدن یعنی سه تا پنج روز بعد از تخمک کشی(جنین سه روزه یا پنج روزه رو برات انتقال میدن) برای انتقال هم اگه بخای جنین فریز شده بعد از دو سه دوره پریود انتقال بدی میگه دوازدهم پریود بیا سونو شو، با توجه به سونو برای انتقالت سیکل بلند یا کوتاه یا طبیعی در نظر می گیره، سیکل بلند 45 روزه اس، یعنی شما یک ماه ال دی می خوری و روز 21 همون سیکلت اگه اشتباه نکنم آمپول سینافکت می زنی، بعد پریود که شدی روز دوم یا سوم سونو میشی و داروی استرادیول رو برات شروع می کنه و ضخامت رو در کنارش با سونو چک می کنه، ضخامت به یه حد مناسب(معمولا 8 تا 12) که رسید یه روز رو تعیین می کنه برای انتقال، اما سیکل کوتاه همون دوره ای که پریود میشی دوم یا سوم پریود سونو میشی دارو بهت میده ضخامت که اوکی شد انتقال میده، راجع به سیکل طبیعی برای انتقال خیلی اطلاعات ندارم، امیدوارم تونسته باشم خوب راهنماییت کنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من انتقال قبلیم نخوردم‌اصلا هم یبوست نداشتم نمیدونم الان بخورم چجوره.چقدر باید بخورم؟از کی بخورم؟

فك كنم از دو سه روز قبل انتقال، بعد انتقال هم تا يك هفته. يه قاشق براي يه ليوان آب. بچه ها نصف قاشق ميريختن