2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044794 بازدید | 684411 پست
دکترم گفته من انجام نمیدم اگه میخوای برو اصفهان اصفهان هم دکتری که لنفوسیت کن نمیشناسم ایا کسی اطلاع ...

سلام اگر تهران هستید بیمارستان صارم آزمایش کراس مچ و لنفوسیت تراپی انجام میدن ولی این روش رو بعضیا اصلا قبول ندارن یعنی روش اثبات شده ای نیست فقط ضمن یه تحقیق بعضی دکترا میگن شاید به روند مثبت شدن کسانی که چند میکرو ناموفق داشتن کمک کنه 

ذخيره ي بند ناف يه دروغ مثل ذخيره ي تخمك هستش فقط براي گرفتن پول ، اولا  بهترين زمان استفاده اش ...

من شنیدم‌استفاده کردم چندین مورد در اصفهان مثل مغز استخوان اگه کسی بندناف داشته باشه که دیگه نیاز به مغز استخوان نیس

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تخمک واسپرم ذخیره شده مگه استفاده نمیشه؟

اسپرم اگه با كيفيت باشه كيفيتش بعد فريز هم خوب مي مونه  ولي تخمك بعد از فريز فقط ٣٠ درصدش برميگرده و بقيه اس از بين ميره يعني كسي كه ميخاد بره تخمك فريز كنه چندين بار پانكچر كنه تا سي درصدش بمونه

یا خدا دختر آخه چرا رفتی از خونه بیرون. من که اگه حامله بشم از خونه اصلا بیرون نمیرم چون فوبیا گربه ...

اخه لکه بینی داشتم دو سه روز استراحت بودم گفتم برم یه هوایی بخورم دیگه نمیرم😞😞

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام به همگی 

من روز پنجم انتقالم هست این بار از بعد از انتقال مدام احساس کوفتگی دارم شوهرم میگه نکنه تو بیمارستان مریض شدی 

مخصوصا پاهام خیلی درد داره 

به نظر شما برم دکار یا به خاطر داروهاست 

روزی ۵ تا استرادیول دارم آسپرین و انوکسا و امپول پروژسترون و شیاف و فولیک اسید

میگم شاید به خاطر استرادیول باشه

شما تجربه ندارید 

امروز رفتم حموم زیر دوش اب گرم دلم نمیخوایت بیرون بیام انقدر که بدن دردم رو خوب میکرد

سلام به همگی  من روز پنجم انتقالم هست این بار از بعد از انتقال مدام احساس کوفتگی دارم شوهرم می ...

سلام با اب گرم نرو حموم...اب خ گرم نباشه زودم بیا بیرون

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
@نفس1372   سلام عزیزم میگم شما اسم داروخانه ای که استرادیول گرفتی رو نمی دونی؟ من بوشهرم میخا ...

سلام عزیزم 

ایرانی میخوای؟ من دارم برات پست میکنم دو روزه میرسه

برا تهرانیا فرستادم یه روزه رسیده

نگران نباش تو مرکز مشتاق خانمی بود که یک جنین انتقال داده بود بعد الان دخترش 14ذسالش بود اومده بود ج ...

مرسی گلم 🙏🏽 🙏🏽 🙏🏽 

توکل بر خدا ♥️ 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام گلم من نه...شما چی شد ؟ب فکرت بودم میخاستم بیام بپرسم ازت

نه مامان خانوم منم هنوز ندیدم روز ۱۰ هستم امروز. توکل به خدا یکشنبه باید آز بدم. مرسی که به فکرمی با تو دلیت برام دعا کن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤