2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
پردنيزولون را وقتي انتقال منفي داشته باشين دكتر ميده ربطي به اينكه حتما مشكلي باشه نداره

بستگی به مرکز داره. رویان که تا مشکل نداشته باشی نمیدن. من دو تا منفی داشتم بهم ندادن. آسپرین و آنوکسا هم اینبار که دادن بخاطر مشکل انعقادیم دادن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به مرکز داره. رویان که تا مشکل نداشته باشی نمیدن. من دو تا منفی داشتم بهم ندادن. آسپرین و آنوک ...

من دکترم اسپرین داده پردنی هم ازدیروز داد انوکسا هم گفته بعد انتقال میدم برات مشکلی هم ندارم ازمایش ایمنی هم که نداشتم

یا رب العالمین
سلام بچه ها من شنبه ازمایش بتا داده بودم دکترم گفته بود دو روز دیگه تکرار کنم یعنی دیروز من کلا یادم ...

بنظرم مهم نیست .مهم اینه که افزایش بتا داشته باشی.به مرکز که اعلام کنی خودشون میگن با توجه به اینکه سه روز بعد دادی افزایش خوب بوده یا نه. منم اولین ازمایشم رو روز ۱۱ انتقال جنین ۵ روزه برام نوشتن .آزمایش دوم رو هم سه روز بعد یعنی روز ۱۴ برام نوشتن.

یعنی دو روز دو روز دقیق تره باشه گلم مرسی

قانونش اینه هر 48 ساعت تقریبا 2 برابر بشه 

اینجوری خیالت راحت تره همون آزمایشگاه تکرار کن اگه اون صبح بوده اینم صبح بده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام ساراجون  اره خداروشکر دو تام غنیمته اضافه شده ولی نمی دونم چرا خوب رشد نکردن تو نمی دونی ر ...

سلام عزیزم آره خدا رو شکر. والا روز ۱۲ که رفتم سایزشون ۲۲ بود یه دونه هم ۱۸داشتم که دو روز بعدش پانکچر شدم. فکر کنم ۱۸ تا ۲۳ خوب باشه امپول باز نوشت یا نه نگفت سایزاشون چند چنده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بنظرم مهم نیست .مهم اینه که افزایش بتا داشته باشی.به مرکز که اعلام کنی خودشون میگن با توجه به اینکه ...

فعلا شوهرمم نیومده فکر نکنم دیگه امروز برسم اگه اومد میرم اگه دیر شد میذارم همون فردا.مرسی از راهنماییت عزیزم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خانما کساییکه پردنیزولون‌میخورن اگه باردار شدن برای ذخیره بند ناف بچه مشکل نداره؟

عزیزم من شنیدم نمیشه زینبی جونم گفتن نمیشه اگر پردنیزولون مصرف شده باشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خانما کساییکه پردنیزولون‌میخورن اگه باردار شدن برای ذخیره بند ناف بچه مشکل نداره؟

من شنیدم جز داروهای ممنوعه است. یعنی مصرف کردی دیگه نمیشه ذخیره کنی. من فقط چند دونه بخاطر اسم شدید بارداری مصرف کردم حالا هفته اینده زنگ میزنم صحبت کنم باهاشون ببینم چی میگن هم درمورد پردنی و هم انوکسا و اسپرین. هر چی شد اطلاع میدم

قانونش اینه هر 48 ساعت تقریبا 2 برابر بشه  اینجوری خیالت راحت تره همون آزمایشگاه تکرار کن اگه ...

اره میرم همون ازمایشگاه قبلیم شب بوده فرداشب میرم.مرسی از کمکت عزیزم😘😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
من شنیدم جز داروهای ممنوعه است. یعنی مصرف کردی دیگه نمیشه ذخیره کنی. من فقط چند دونه بخاطر اسم شدید ...

چه بد من دیشب یدونه شا خوردم من دوست داشتم بچه دارشدم بندنافشو ذخیره کنم

یا رب العالمین