2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوز خیلی میخواد تا نه اگه فردا هنوز ۹نشده به دکتر بگم‌اگه میشه دیرتر انتقال بده

تعداد قرصتو افزايش داده حتما خودشم خواسته كه بره بالا بنظرم تا ايده ال نباشه انتقال نميده.انشالله كه عاليه همه چي

خداياشكرت....❤️ 
۳روز قبل یعنی روز انتقال امپول چهارمو میزنم؟بهدشما نگفتن امپولا چه ساعتی بزنی؟میخوام بگم‌اگه فرقی ند ...

فکر کنم اره. زیاد به اینش فکر نکن. اونا خودشون کارشون رو بلدن. بهت میگن روز چهارشنبه که از کی باید پروژسترون استفاده کنی. در مورد چه ساعتی به من گفتن صبحا بزن. ولی فکر نکنم زمانش فرقی داشته باشه.هر وقت راحتی امپول رو تزریق کن. اگه هم با امپول راحت نیستی میتونی پیشنهاد بدی بهت شیاف بدن. من خودم فقط تا دو سه روز بعد از انتقال آمپول زدم بعدش که بخاطر عفونت شیاف استفاده کردم.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بعداز انتقال همين قرصا به اضافه انوكسا و امپول پروژسترون

پروژسترون را مگه از قبل انتقال شروع نکرد؟مثلا من اگه یکشنبه انتقالم باشه و۳روزه باشن از کی باید بزنم؟میخوام برم خونه مامانم از الان عزا گرفتم امپپولا چکارکنم  

یا رب العالمین
فکر کنم اره. زیاد به اینش فکر نکن. اونا خودشون کارشون رو بلدن. بهت میگن روز چهارشنبه که از کی باید پ ...

میخوام برم اخر هفته خونه مادرم میخوام ببیتم ازکی امپول دارم نمیدونم امپولاراچکارکنم از حالا عزا گرفتم  

یا رب العالمین
پروژسترون را مگه از قبل انتقال شروع نکرد؟مثلا من اگه یکشنبه انتقالم باشه و۳روزه باشن از کی باید بزنم ...

برای من از1هفته قبل انتقال پر.وژسترون رو شروع کرد

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
اصلا چقدر تاثیر داره تو مثبت شدن؟

قطعا برای کسانی که مشکل ایمنی دارن تاثیر داره 

ولی برای بقیه نمیدونم تاثیرش تا چه حده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پروژسترون را مگه از قبل انتقال شروع نکرد؟مثلا من اگه یکشنبه انتقالم باشه و۳روزه باشن از کی باید بزنم ...

اره عزيزم از قبل شروع كرد تا ٨ هفته ميزدم. اصلا ربطي به چند روزه بودن جنين نداره گلي جان. يا همسرت بده برات بزنه يا مادرت فقط هركس ميزنه بگو حداقل يك دقيقه طول بكشه تا سفت نشه اذيت نشي

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم پس بیشتر شده انشالله سایزشون عالی میشه. اینجوری بهتر با خودش پانکچر میشی ناراحت نباش

سلام ساراجون  اره خداروشکر دو تام غنیمته اضافه شده ولی نمی دونم چرا خوب رشد نکردن تو نمی دونی روز پانکچرت سایز فولیکولات چند بود ؟؟ 

اصلا حداقل سایز چقدر باشه خوبه   میدونی ؟؟

وای کنه کنه من تحمل ندارم امپول بزنم بی نتیجه باشه   از الان ترس پروژسترون رادارم میخوام فرداک ...

انوکسا کبودی ممکنه داشته باشه اما درد نداره فقط روزای اول تا بهش عادت کنی ممکنه بعد از تزریق یه مقدار درد یا سوزش احساس کنی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اره عزيزم از قبل شروع كرد تا ٨ هفته ميزدم. اصلا ربطي به چند روزه بودن جنين نداره گلي جان. يا همسرت ب ...

مامانم که اصلا نمیدونه وتوعمرش امپدل نزده شوهرمم دفعه قبل این یکی را هرکاری کردم‌نزد الان هم اکه دکتر شیاف نداد باید شوهرمو راضی کنم بزنه

یا رب العالمین
انوکسا کبودی ممکنه داشته باشه اما درد نداره فقط روزای اول تا بهش عادت کنی ممکنه بعد از تزریق یه مقدا ...

میگما شما بودی شوهرت آزوبود؟fna شد

دکترم دیروز میگه جنین که با fna بوده سخت میگیره  

یا رب العالمین