2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044346 بازدید | 684380 پست
بچه ها تورو خدا جوابمو بدین از استرس دارم میمیرم رفتم تو پارک قدم بزنم یه بیشعوری سگش وحشی بود زنجیر ...

چقد حرص خوردم، صاحبش كدوم گوري بود؟ انشاالله چيزي نيست عزيزم، سعي كن بهش فكر نكني، فردا خوبي انشاالله🌸 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ببخشید براچی جانداری مگه جا امپولا چطور شده اخه منم میزنم

باد كرده، جاده در دست احداثه😂 انقد هم ميخاره اونايي كه ديروز و امروز زدم كه حد نداره

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله هر دومون مثبتیم. مرسی گلم 

انشاالله عزيزم، انشاااااالله🤲🏻

پروژسترون دیگه؟؟؟اروم تزریق میکنه شوهرت؟؟؟

آره دوتا توي يه سرنگ. ٥ دقيقه طول ميكشه

اهان شاید چون دوتاست...از من روزی یکیه با دوتا شیاف

شايد، همه اميدم اينه كه فردا آخريشو ميزنم، آخه به من گفت اگه شياف بزاري، ديگه بايد تا آخرش شياف بزاري، اگرم آمپول ميزني تا آخرش ديگه بايد آمپول بزني. خام شدم گفتم آمپول ميزنم🙈

باد كرده، جاده در دست احداثه😂 انقد هم ميخاره اونايي كه ديروز و امروز زدم كه حد نداره

فکر کن من به مدت ۵ ماه هر روز ۲ تا امپول تو یه سرنگ میزدم...تازه دکترو بزور گفت بسه دیگه برات نمینویسم وگرنه به خودم بود همچنان ادامه میدادم😂😂😂ولی واقعا خارشش آدم و کلافه میکنه😖

فکر کن من به مدت ۵ ماه هر روز ۲ تا امپول تو یه سرنگ میزدم...تازه دکترو بزور گفت بسه دیگه برات نمینوی ...

میگمااااا من خودم میزنم همونطور که راهنماییم کردی نه باد کرده نه خارش داره نکنه اشتباه میزنم؟؟؟

میگمااااا من خودم میزنم همونطور که راهنماییم کردی نه باد کرده نه خارش داره نکنه اشتباه میزنم؟؟؟

مال منم خارش نداره دوتا توی یه سرنگ. فقط یه جاش یکم‌ باد کرده اونم به خاطر اینکه سه روز اول کسی می اومد برام میزد بد میزد ولی همسرم که زد عالیه حتی درد هم نمیکنه خدا رو شکر هر شبم حوله داغ میکنم میذارم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سندرم دیگه تموم شد جانم کلا پروندشو ببند که از این جهت سالمن... غربالگری دوم برای برسی جنین از لحاظ ...

فقط از خدا ميخوام همه خانمهاي باردار اين دوره رو به سلامت طي كنن ماهم به سلامت بارمونو زمين بذاريم . مرسي از اينهمه انرژي مثبتت واقعا شما كه كادر نمونه اي خدا گل پسرتو حفظ كنه الهي

خداياشكرت....❤️ 
فکر کن من به مدت ۵ ماه هر روز ۲ تا امپول تو یه سرنگ میزدم...تازه دکترو بزور گفت بسه دیگه برات نمینوی ...

خيلي وحشتناكه، جوري ميخارونم كه احساس ميكنم الان گوشتم زير ناخونمه😂😂 يا خدا من انشاالله مثبت بشم ميگم غلط كردم شياف بده، شايدم واسه همين لك نداشتم ايندفعه، توكل بخدا

امروز تيكرت رو ديدم كلي ذوق كردم، چيزي نمونده هااااا ماشاالله لاحول ولا قوة الا باالله😍🧿