2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044515 بازدید | 684391 پست
عزیزم اولا تبریک میگم بابت معجزه تودلت بعدم گلی چرااینقدرزودرفتی سونو آخه هفته پنجم که زوده بنده خدا ...

ممنونم قربونت برم

خدا خیرت بده، نمیدونم چرا انتظار داشتم هفته 5 باشه فکر کردم صدای قلبشم میشنوم تازه اما بعدش واقعا پشیمون شدم که زود رفتم فقط استرس به خودم و طفل معصومم دادم

الهی قدمت خیر باشه و هفته دیگه خبر خوش بدم و صدای قلب معجزه امو بشنوم خیلی برام دعا کن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سارا جون گریدش آ وسه روزه  نه تعیین جنسیتش نکردم  اخه ب یه دونه دلم خوش نیست انتقال ...

سلام عزیزم‌. گریدش که خوبه شکر خدا دیدیم بعضیا انتقال دادن از خود ابن سینا بپرس بهتر جوابتو میده انشالله ۶ تا جنین داشته باشی فدات شم خیلی برات دعا میکنم خیلی. 😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم قربونت برم خدا خیرت بده، نمیدونم چرا انتظار داشتم هفته 5 باشه فکر کردم صدای قلبشم میشنوم تاز ...

عریزم من بچه اولم هفته پنج صدای قلبش خیلی واضح بود و دکتر گفت طبیعی نیست و واقعا هم نبود..هفته پنجم هنوز خیلی زوده

تاحالا بوده کسی بی بی منفی باشه اما ازمایش مثبت بین بچه ها؟؟؟

بله عزیزم بوده کسی که روز ۱۲ بی‌بی منفی بوده ولی آز روز ۱۴ مثبت بوده! مثل اینکه دکترا میگن بتای ivf مثل طبیعی تدریجی بالا نمیره و یهو زیاد میشه

انشاالله كه خيره فداتشم توكل به خدا

تو برگه مراقبتی بعد از IVF که به من دادند نوشته بود از بی بی چک استفاده نکنید چون برای بارداری های غیر طبیعی خطاش بسیار زیاده. و تاکید کرده بودند حتما آزمایش 17 روز  بعد از انتقال انجام بدم

نه عزیزم این حسهای ما حسودی نیست 😔 اینا تمنای دلمونه،،، با انرژی مثبت برو جلو، ان شالله بزودی شما ه ...

سلام عزیزم خوبی؟ الهیی من قربونت برم, چشم من باانرژی ادامه میدم. 

صبح رفتیم بیمارستان باکلی حرف و... اخرش بیمارستان هزار تاکوفت وازمایش و... خواست همسرم گفت بیا بریم نمیخواد هیستروسکوپی شی اینها میخوان موش ازمایشگاهی کنن. برگشتیم خونه 

عزیزدلم من همیشه دعاگوتون هستم،  امان از دست این همسرا، همسر خودمم همین طور بود،،  الهی نت ...

فدای توبشمم عزیزدلممم, دیگه همسرمنم اینجوریه, نمیدونم الان ناراحت باشم یاخوشحال... 

ازته دلت نی نی نازتودیدی برای منم دعاکن دیگه خدابچه بده چون دیگه بعد این دوتاانتقال میدونم تمومه درمان, فقط خدانظرلطفشوبرنگردونه😭😭😭

نگران نباش عزیزم من مطمئنم همه چی عالی پیش میره

سلام خوبی گلم؟ چون پیگیربودی گفتم بگم. 

صبح رفتیم بیمارستان بعدکلی دوندگی و... که کلی ازمایش وسه تا دکترمتخصص نوشتن برم دیگه همسرم نذاشت برم. 

اومدیم خونه نمیدونم ناراحت باشم یاخوشحال. چون میترسیدم دعاکن مشکلی نداشته باشم. ازمایشات ایمنی دادم موقع برگشتن1500شدن. 

میگم هاسونو هیسترو هاچجوریه؟ اونم اجازه همسرم میخواد؟ یادردنداره؟ اگرنداره اونو برم لاقل خیالم راحت شه