2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044613 بازدید | 684400 پست
واااای خدارو شکر، نمیدونی چقد آرومم کردی عزیزم الهی هرچی از خدا ميخواي بهت بده و گل پسرت و سالم و س ...

عجب خریه ها...چقدر بی درد و نفهمن واقعا

جای اینکه بگن زن حاملست بهش امیدواری و دلگرمی بدیم براش استرس خوب نیست بدتر ته دلش و خالی میکنن🤔

شما اصلا به حرف اون مثلا دکتر فکر نکن عزیزم انشاالله ده روز دیگه بری هم جنین دیده میشه هم قلبش میزنه...

۵ هفته واقعا زوده منم فقط به خاطر این رفتم توی ۵ هفته چون عدد بتام یهو خیلی رفت بالا زنگیدم رویان کلی ترسوندنم که نکنه خارج رحمی باشه و چرااا انقدر رفت یهو بالا بتات،،تا هفته دیگه که ۵ هفتته برو سونو بشو که خیالت راحتشه که داخل رحمن یا نه وگرنه من به خودم بود تا ۷ هفته نمیرفتم سونو اصلا،،چون میدونستم خیلی زوده...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره از لحاظ قیمت خدای ابن سینا بهتره  ولی مراکز دیگه خیلی بالا تر میگیرن من که تا حالا راضی بود ...

بله عزیز دلم همه چیز به دستان بزرگ خداوند هست و هیچ چیز خارج از اداره ی خداوند صورت نمی گیره یه ثانیه نظر خداوند کافیه برای برآورده شدن تمام حاجت ها من با تمام وجودم این موضوع رو قبول دارم

اما این ها درواقع یک جور وسواس های خانم ها هست که تو کدوم مرکز با کدوم دکتر شروع کنن

ممنونم توکل بخدا ایشالله دعاکن, ازامروز گفتم لب نمیزنم ببینم چیکار میکنم گفتم تا3ماه ببینم چه میکنم ...

نگران نباش عزیزم من مطمئنم همه چی عالی پیش میره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فک کنم خیلی ناراحتش شدی.مگه نه؟

بله عزیزم جگرگوشه آدمه اونم بعد اینهمه سختی و بدبختی که ماها میکشیم، خدا برا هیچکی نیاره😥

تا چند وقت کار من و شوهرم شده بود گریه کردن الانم همش اینو اون خوابشو میبینن که اونم همراه قل سالمم هردو باهم بدنیا اومدن اما این که ریداکتش کردم زار و نزار و مریضه انگار...

بازم خداروشکر خدا بهم رحم کرد یکیشونو برام نجات داد،،،خدا به دکتر رحیمی عمر با عزت بده الهی دستش شفاست....

من امروز دوتا رو برام ریداکت کردن بدون بیهوشی خیییلی واسم سخت بود ودرد داشت  بعد ریداکت خون و ت ...

از روی شکم بود آره؟؟؟منم دومی و چون ازشکم بود پ بدون بیهوشی خیلییی درد کشیدم...

من بچه اولم چون کیسه آبش سالم بود ترشح ابکی که همون مایع آمنیوتیک بود داشتم همون اول فقط...

اما قل دوم چون کیسه آبش ۷ هفته قبل از ریداکشن پاره شده همه ابش به مرور تخلیه شده بود تا هفته ۲۰ که ریداکت کردم...برا همین اصلا دیگه آبریزش نداشتم عزیزم ،،،بیچاره بچه بدون اب یه گوشه پرس شده بود ولی قلبش میزد همچنان...

نگران نباش بعد ریداکت ترشح و خونابه طبیعیه فکر کنم انشاالله از این به بعد به خیر و خوبی برات بگذره...

والا همین ماه میخواستم انجام بدم ک از شانسم اینجوری شد به دکتر هم دسترسی ندارم به نظرتون قطع کنم خود ...

عزیزم پردنیزول از اون داروهاست که نباید یه دفعه قطع بشه فکر کنم. دکتر برات کم کم قطعش میکنه. بازم من مطمئن نیستم .از زینبی جون بپرسی بهتر راهنماییت میکنه

من خودم بخاطر اسم شدید بارداری یه دوره کوتاه پردنی داشتم. اول روزی یه دونه بود.بعد شد روزی نصف قرص بعدم روزی یک چهارم قرص بعد دیگه قطع شد. الان رفتم سرچ کردم که نوشته باید به تدریج و کم کم قطع بشه. پس اگه میخوای قطعش کنی حتما با یه دکتر مشورت کن ببین چطور باید کمش کنی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ممنونم عزیزم.حتما دعا میکنم..دامن همه منتظرا سبز بشه ان شاالله.راستش قراره سزارین اختیاری بشم.

عزیزم خوبی ملیکا جان خبری از نشد این چند ماه...انشاالله بسلامتی و براحتی زایمان کنی❤

میگم منم قراره سزارین اختیاری بشم البته من چون ریداکت داشتم دکتر رحیمی که برام ریداکت کرده گفت ختم بارداری تو ۳۸ هفته چون پرخطره...

میخواستم بدونم شما بیمه تکمیلی داری؟؟؟اگه آره راسته که میگن مامور بیمه برا سزارین اختیاری تائید پرداخت نمیده و کاملا آزاد حساب میشه؟؟آخه چه فرقی براشون داره من اگه طبیعی هم زایمان کنم هزینش ۵۰۰ تومن کمتره کلا اونا باید هزینش و پرداخت کنن خیلی مسخرست...

دوستان دیگه هم اگه اطلاع دارم ممنون میشم جواب بدن...

سلام عزیزم . دکتر منم بهم گفته از ۳۶ هفته بجای آنوکسا باید هپارین بزنم.که زینبی جون گفت نگران نباشم ...

ممنون عزیزم انشاله به سلامتی زایمان کنی 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین