2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044533 بازدید | 684394 پست
همسر من ۳۵ بود.من چن ذخیره ام پایینه سه تا تخمک داشتم دوتاش جنین کامپکت شد.الانم روز هشتم هستم

یاسمن جون شما زیر نظر کدوم مرکز بودی دکتر خودت و همسرتون کی بود؟ و برای اینکه آزمایش به روش زتا انجام بشه کجا رفتین. روش زتا برای روز تشکیل جنین استفاده میشه یا روشی برای سنجش دی اف آی هست؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا به سلامتی عزیزم انشالا زایمان راحتی داشته باشی فردا ما رو هم دعا کن 🥰 انشالا عروس کنی خانم خا ...

ممنونم عزیزم.البته من میخوام سزارین اختیاری بشم.حتما دعا میکنم گلم.ان شاالله که همه منتظرا دامنشون سبز بشه به حق فاطمه زهرا.

نازنین جان ما dfiندادیم.درواقع دکترمون گفت که لازم نیست.ولی خودمون خیلی رعایت کردیم تغذیه مون رو.بالاخره درمان دی اف آی بالا خنک نگه داشتن و خوردن میوه و سبزیجات و ورزش هست .البته همسرم تسه شد و با تسه اسپرمای خیلی خوبی به دست اومد.استراحتمم بعد انتقال کامل بود.یعنی هیچکاری انجام ندادم جز پیاده روی ملایم.

خدایا شکرت  
بسلامتی زایمان کنی دخترت  رو بغل بگیری منم دعا کن سر زایمان. طبیعی زایمان می کنی؟

ممنونم عزیزم.حتما دعا میکنم..دامن همه منتظرا سبز بشه ان شاالله.راستش قراره سزارین اختیاری بشم.

خدایا شکرت  
ای جان دلم،خداروشکر قدمش برات خیر باشه عزیزم،عروسش کنی مامان گلی   ما رو هم از دعای خیرت موقع ...

فدات عزیزم.ان شاالله که به حق فاطمه زهرا شما هم به زودی زود نتیجه صبرتو بگیری و خدا یه کوچولوی دوس داشتنی بزاره بغلت.حتما به یادتون هستم.

خدایا شکرت  
مبارک باشه عزیزم خدا لحطه آغوش گرفتن بچه رو قسمت همه منتظرا کنه

ان شاالله عزیزم.باور کنید من تو همه نمازام بچه های سایت و همه کسایی که منتظر بچه هستن رو دعا کردم.ان شاالله که دامن همه منتظرا سبز بشه

خدایا شکرت