2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044588 بازدید | 684400 پست
لاهوتی تو تیمه نصره نظری رو اشتباه میگین نظری نداره نصر

منتظری منظورم بود ببخشید

تیم نصره یعنی خودشون اصلا انتقال نمیدن

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان فرتیل سی ام رو چند ماه قبل از انتقال خوبه بخوریم ؟ روزی چند تا؟ بعد از انتقالم باید بخو ...

از چند ماه كه خيلي ميخواد چون همش ٩٠ تا كپسول روزي ٢ تا بخوري ميشه واسه ٤٥ روز همون يه ماه قبلش خوبه بخوري 

پودر اينوفوليك يا  myo inositol  روزي ٤ گرم (٢ گرم صبح و ٢ گرم شب )  Dhea روزي75 م ...

ممنونم عزیزم از اینکه با این دقت و حوصله نوشتی. من همه موارد بالا رو دکتر بهم داده به غیر از الکارنیتین که بجاش همسرم داره استفاده میکنه و اون یکی ال ارژنین و آسپرین و سلنیوم هم ندادند. برم اینها رو بدون نسخه بهم میدند؟ 

درد که چند روز اول خیلی داشتم الان نه فقط گاهی میگیره....شماچی

من از وقتی آمپول پروژسترون زدم پادرد و سردرد گرفتم بعد انتقال شیاف میزنم . گاهی سردرد ولی شدید پاهام و رونام و لگنم درد میومد گرفتگی پهلو و کمر هم دارم گاهی . یکم دردام کمتر شده ولی همچنان گرفتگی کمر و پهلو دارم . پادرد دارم . رونامم درد میکنه 🙁

بله بی فایده ست اینو خود جنین شناس بهم گفت  چون یه بار منفی شدم علت رو پرسیدم خود جنین شناس به ...

به نظر من هم دی اف آی خیلی مهمه. به قول دکتر محمد حسین نصر همینکه گوسفند رویان رو لقاح داد به من گفت کد های کامپیوتر همسرت بهم ریخته و منظم کردن این کدها بسیار سخته

عزیزم اگر اشتباه نکنم دکتر شاکریان رفته تهران مرکز مام  در مورد پرسنل مشتاق هم کاملا باهات موا ...

به خدا من با این سن و سالم به تعداد موهای سرم کادر اداری و سازمانی دیدم ولی تا حالا یک مجموعه کامل بی ادب و بی فرهنگ یکجا ندیدم که تو مرکز مشتاق دیدم. من یبار چنان صدام رو بردم بالا و بهشون گفتم حقوق شما ها رو دوا و درمون ما بیمار ها داره تامین میکنه و به بقه مریض ها گفتم اجازه ندید بهتون بی احترامی کنند. رفتم معاونت درمان گفت ازشون به راحتی می تونی شکایت کنی ولی اینقدر که ما درگیر بیماری هستیم وگرنه محکم باهاشون برخورد میکردم