2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست

سلام عزیزای دل

روزتون بخیر

عزیزا من ی سوال دارم کسایی ک رفتن قبل ازانتقال تست کرونا دادن چ مدلی انجام دادن؟برامن نوشته تستPCR

میشه برام توضیح بدید

وچقدطول کشیدتاجواب اومد؟اینکه ایابراخلط گلو هم گیرمیدن

ممنون میشم جواب بدید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان های آینده و سخت کوش 

من ۳۷سالم هست و تا پارسال بچه نمیخواستم.

یکسال اقدام کردم و دوبار هم آی یو آی منفی که آخریش با دکتر اشرف معینی بود.

بعد سال دیگه رفتم زیرنظر دکتر طاهری پناه و گفت وقت خودتو با آی یو آی دیگه تلف نکن.یه راست برو برای آی وی اف.

خودم رحمم طبیعیه و اندومتر منظم و تنبلی خفیف دارم یعنی همون پلی کیستیک.

دکتر طاهری پناه گفت تو خوبی مشکلی نداری .مشکل از همسرمه که اسپرم ضعیف داره هم مرفو و هم تحرک.

خلاصه که امروز روز سوم پریودم بود و رفتم برای یه آمپول elonva نوشت بهمراه روزی یکعدد سینال اف۱۰۰.

و گفت پنج روز دیگه برم برای سونو.

خواستم سوال کنم آیا دکتر طاهری پناه میشناسید؟

چون هزینه هاشون نسبت به مثلا دکتر اشرف معینی خیلی بالاست .

همسرم امروز رفته بود هر دوتا بیمارستان این دوتا خانم دکتر پرسیده بود.دکتر معینی روی هم ۸‌.۵درمیاد و دکتر طاهری پناه بین ۱۴ تا ۱۶!!!تازه بدون تعیین جنسیت

تو گوگل داردخونه هارا پیداکن همشو زنگ بزن

یه شماره چهاررقمی وزارت بهداشت داره توو گوگل بزن پیدا کردن داروهای کمیاب میاد بعد میزنی منطقه تون میپرسه و داروخلنه ها رو بهت میکه.با پیک هم میفرستند

سلام مامان های آینده و سخت کوش 

من ۳۷سالم هست و تا پارسال بچه نمیخواستم.

یکسال اقدام کردم و دوبار هم آی یو آی منفی که آخریش با دکتر اشرف معینی بود.

بعد سال دیگه رفتم زیرنظر دکتر طاهری پناه و گفت وقت خودتو با آی یو آی دیگه تلف نکن.یه راست برو برای آی وی اف.

خودم رحمم طبیعیه و اندومتر منظم و تنبلی خفیف دارم یعنی همون پلی کیستیک.

دکتر طاهری پناه گفت تو خوبی مشکلی نداری .مشکل از همسرمه که اسپرم ضعیف داره هم مرفو و هم تحرک.

خلاصه که امروز روز سوم پریودم بود و رفتم برای یه آمپول elonva نوشت بهمراه روزی یکعدد سینال اف۱۰۰.

و گفت پنج روز دیگه برم برای سونو.

خواستم سوال کنم آیا دکتر طاهری پناه میشناسید؟

چون هزینه هاشون نسبت به مثلا دکتر اشرف معینی خیلی بالاست .

همسرم امروز رفته بود هر دوتا بیمارستان این دوتا خانم دکتر پرسیده بود.دکتر معینی روی هم ۸‌.۵درمیاد و دکتر طاهری پناه بین ۱۴ تا ۱۶!!!تازه بدون تعیین جنسیت

سلام عزیزای دل روزتون بخیر عزیزا من ی سوال دارم کسایی ک رفتن قبل ازانتقال تست کرونا دادن چ مدلی ان ...

سلام بستگی به ازمایشگاه یکی دوروز طول میکشه بعضیا چندساعت.pcr تست حلق هست ازمایشگاه که میری بپرس کی جوابت اماده میشه براعمل دیرنشه  .نه کاری به خلط ندارن یچیزی مثل گوش پاکن به ته لوزه میمالن وتو بینی میکنن

یا رب العالمین