2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
اهان انشالله, سونوهیستروچجوری؟ یعنی فرق میکنه؟  تقریبا نزدیکن قیمتا. منم قبلاانعقادی دادم اینه ...

سونو هیسترو تقریبا مثل عکس رنگیه

آره قیمتا تقریبا مثل همه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه زیاد نباشه دکتر احمدی گفت موردی نداره و صخامت مهمه اما باید به دکترت بگی اگه هنوز انتقال ندادی ...

سلام عزيزم من سه شنبه انتقال دارم تاكي بايد استراديول بخورم يعني بعد مثبت شدن هم بايد بخوريم من كم دارم استراديول پيدا هم نكردم 

عزيز دلم، بسپار بخدا، من توي 9 هفته خونريزي وحشتناک داشتم، يه هماتوم بزرگ دفع کردم، رفتم بيمارستان، ...

بله شمارو یادمه که چقد اذیت شدی واسه اون خونریزی 

ایشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم

مرسی از حرفای قشنگت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
در مورد اینکه میگن مام فقط بلاست انتقال میده هم فهمیدم درست نیست دکتر نظر جنین شناس رو میپرسن الان ...

عزيزم من  تا اونجايي كه ميدونم ٥ روز قبل انتقال  بجه ها امپول زدن يعني بلاست من با وجود اينكه يه جنين دارم باز تو برگه نوشتن ٥ روزه فقط يه نَفَر سه روزه انتقال ميدن اونم چون  ضخامتش پايين بود بعد گفتن دوباره بايد سونو بشي ديگه بهش گفتن  ٢٨ و٢٩ ام ظرفين پر انداختتش روز ٢٧ ام فك ميكنم طبقه سوم كلا بلاست انتقال ميدن

سلام عزيزم من سه شنبه انتقال دارم تاكي بايد استراديول بخورم يعني بعد مثبت شدن هم بايد بخوريم من كم د ...

اگه استرادیول پیدانکردیم چکارباید بکنیم؟من دکترم برا ۲۰ روز استرادیول نوشت

یا رب العالمین
سونو هیسترو تقریبا مثل عکس رنگیه آره قیمتا تقریبا مثل همه

سلام من شما رو یادمه دفعه اول که انتقال دادین من تو تاپیک بودم

بعد اون بازم انتقال دادید؟

دکترتون کیه تو رویان

من مریض دکتر مشایخی هستم

شنبه هم هیستروسونو دادم 

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

@نفس1372   سلام عزیزم میگم شما اسم داروخانه ای که استرادیول گرفتی رو نمی دونی؟ من بوشهرم میخام اگه دارن برم اون آدرسی(چهارراه ولی عصر) که گفتی بخرم، هرجا زنگ می زنم میگن نداریم، کلافه شدم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بجه ها راستي يه سؤال يكي كه جنين به مركز اهدا كنه اونا هم أهداش ميكنن به مريض ها پول نميگيرن بابتش? اخه يكي از دوستام نيت كرده مثبت بشه جنين هاشو اهدا كنه مركز اخه خيلي از بجه ها تعيين جنسيت هستن  جنين هاشون رو اهدا كردن بعد از يه طرف شنيدم كه بجه ها دربه در دنبال جنين اهدايي هستن