2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044607 بازدید | 684400 پست
منم هر چی اینجا سرچ کردم به چیزهای ضد و نقیض رسیدم. انگار بعضی ها میگن دوقلو باید حتما سرکلاژ شه، بع ...

میگم شما ورم نداری؟

من تو ماه پنجم هستم حلقم تنگ شده یکی دو روزه،نمیدونم ب خاطر وزن اضافه کردم یا ورمه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله که با همین انتقالت مثبتی گلم فقط خدا باید بخواد وگرنه همه جوره با کلی مشکلاتم دیدیم که مثبت ...

ان شاءالله به زودی خبر مادر شدنت بهمون بدی.بله واقعا هم تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته.ممنونم عزیز دلم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
میشه بزاریم بعد از دو سالگی و تک دوز بزنیم ؟

آره گلم کاملا اختیاری هست،

اولین واکسن رو که زدی دستت میاد پروسه کنترل تب و اینا چه قدر استرس آور هست 

من موافق شوید واکسن هستم، حتی برای واکسن کرونا خودم آسترازنکا زدم با وجود کلی حرف و حدیث

ولی برای پره ونار ترجیح دادم پسرم بزرگتر بشه

ببین از الان میگم آماده باشی واکسن دوماهگی خییییییییلی سخت میگذره و صبوری میخواد 🥴🥴🥴🥴 

هانی جون منم پنجشنبه پانکچرمه شما چند تا تخمک داشتی؟ من فردا باید برم دوباره سونو  دارو چی ها ...

سلام عزیزم من ابن سینا میرم دکتر طرازی 6تا تخمک داشتم داروهامم الونوا 

پی دی هوموگ 

سیناا اف 

ستروتاید 

موفق باشید شما کجا میرید دکترتون کیه

مرسی عزیزم خوبم ۸تا همش زنگ زدم بپرسم کیفیتشون خوب بوده یا نه جواب نمیدن. کم بوده‌ ۸تا نه؟؟ بنظرتون ...

نه ۸ تا خوبه انشالله همش جنین بشه برات. هایپر باید خودت ببینی الان حالت چه طوره درد داری یا نه. دوغ سفیده تخم مرغ بخور که اذیت نشی من با اینکه هایپر نشده بودم ولی خوردم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
گرید آ کلا عالیه حالا بلاست بشه یا کامپکت بشه ،تو رحم مادر رشد میکنه ، موقعیت رحم هم خیلی مهمه ،ضخام ...

عزیزم بحث مثبت شدن نبود وگرنه بازم خیلی ها هستن باوجود اینکه همه چی عالیه اما بازم منفی میشن. اون دیگه برمیگرده به اون ۴۰ درصد شانس بارداری. بحث این بود که شما گفتی جنین ۸ سلولی صد در صد بلاست میشه. 

واقعا تو این راه هیچ چیز صد در صدی وجود نداره. 

امیدوارم برا شما دفعه بعدی انتقال مثبت بشبن و با خبر مثبت شدنتون ما رو هم خوشحال کنین❤❤❤❤

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
آره گلم کاملا اختیاری هست، اولین واکسن رو که زدی دستت میاد پروسه کنترل تب و اینا چه قدر استرس آور ه ...

مرسی که همیشه راهنماییم میکنی و وقتتو در اختیارم میزاری . 

خیلی تب میکنن ؟ یک روز یا بیشتر ؟ چجوری کنترل کردی تب پسرتو ؟ قطره استامینوفن و پاشویه ؟ برای ختنه دکتر قطره داده بود گفت ۸ قطره هر ۴ ساعت بهش بده من اولی رو ۵ قطره دادم پسرم چنان خوابید ۴ ساعت که به زور بیدارش کردم تا بهش شیر بدم . یکم از استامینوفن میترسم خیلی میخوابه بعدش و من دیگه ندادم بهش ترسیدم دیدم درد هم نداره 

سلام عزیزم من هفتع پیش پسرمو بردم اصلا نگفت همچین چیزی منم نمیدونستم اصلا همچین واکسنی هست برا چیه ح ...

سلام عزیزم . خوبی ؟ گل پسرت خوبه ؟ چند کیلو بود پسرت تو یک ماهگی و قدش چقدر بود ؟ این واکسن برای عفونت گوش و سینوس و ذات الریه و مننژیت هست . فکر کنم ۳ یا ۴ دوز داره . پزشک پسرم گفت بزنین بهتره حالا من دو دل هستم . نوشت برامون که بریم از هلال احمر بخریم و ببریم بهداشت موقع واکسن دوماهگیش اینم بزنن

سلام عزیزم من ابن سینا میرم دکتر طرازی 6تا تخمک داشتم داروهامم الونوا  پی دی هوموگ  سینا ...

خوب به سلامتی

من ۴ تا تخمک داشتم مرکز امید میرم دکتر آل یاسین 

امیدوارم تا پنجشنبه بیشتر شه تخمکامون! من اندومتریوز هم دارم اوضاعم داغونه🥴🥴دو ماهه اینوفولیک و فولیک اسید و پرینامکس میخورم 

از شنبه هم روزی سه تا اف اس اچ و یه دونه اچ ام جی و ۳۷ واحد هورمون رشد از دیروز هم اون آمپوله که برا جلوگیری از آزاد شدن تخمکه اضافه شد

میگم شما ورم نداری؟ من تو ماه پنجم هستم حلقم تنگ شده یکی دو روزه،نمیدونم ب خاطر وزن اضافه کردم یا و ...

سلام عزيزم خوبي؟ دوقلو داري شما؟ چقدر وزن اضافه كردي؟😩

خداياشكرت....❤️